HM Home

Torsdag: shopping till lägenheten... och mig!

Västerås

Nu hemma i V-ås. Fick en överraskning när jag kom hem... TACOS! Älskar tacos, nästan godare än godis. Killen min kan vara ganska söt ibland :) Imorn blir det en sväng till Stockholm för shopping sen på kvällen blir det hockey..! Får se om det blir nå trevligt...

17.30

Ikväll åker jag hem till V-ås igen efter några dagar i Falun. Det ska bli skönt att komma hem till mitt vanliga "pluggställe". Underbart att sitta och leka med bilder till tända ljus och skön musik, det gillas!

När ska jag få sova?

Nej nu har jag inte sovit riktigt på flera dygn, ska be till gud att jag ska få iaf en timmes sömn i natt! God natt påer!
Blogg listad på Bloggtoppen.se

Fika :)


Frida och Moa@waynes coffee


höstpromenad


Myskväll

Ikväll blir det mys med äppelkaka brasa katt och idol.

Sambo

Stannar i Falun till på onsdag, måste läsa ut boken jag har lånat för det gick inte att låna om den... Lite drygt med tanke på att jag får min första inlämningsuppgift på torsdag. Kommer få plugga hela dagarna om jag skall hinna ta in all information och behålla den.

Känner redan av att det har blivit en dag längre i Falun än det brukar. Börjar längta hem till mitt samboliv med filmkvällar och tända ljus mitt i veckan, vardagslyx. Vart jag än är nu så längtar jag hem efter ett tag, men det är väl så det är i början.


Söndag med familjen

Njöt av en tur i skogen med familjen. Längesedan jag tog mig tid för svampplockning och riktigt längesedan jag såg så mycket svamp. Farmor fick hela korgen full efter bara en timme och vi andra fyllde på våra matkassar så det räckte och blev över. Min svamp gick till Fridas kantarell-soppa, jag hoppas att den smakar :)

Fredag

Började med en lunch på Lionheart café, med mamma och Isabelle.
Taxi- Caroline körde Isabelle och mamma hem och till jobb

Falun

Hemma i Falun igen. Känns som att det blev en lång tågresa när det var två stopp i stället för ett, tycker inte om bytet i Borlänge... HELGEN: Först blir det att springa ner till Posten imorn o hälsa på Madde och övriga. Sedan förbi bibblan och greja lite med några böcker, lite strul som skall fixas. Innebandy med posten på eftermiddagen, längtar! Lördag blir det middag med tjejerna och ev en utgång med mina nya skor :) Söndag blir nog bara mys...


Ikväll skall jag bara lägga mig, är helt galet trött och har jätte ont i ett öga? Godnatt!

Sköna låtar plugga till


12.54


Höst


Promenad


Falun till helgen

Man kan längta hem ibland...

Soffplugg med kladdkaka

Sitter och lär mig att måla lite i PS.
Håller på att frilägga lite, kul med tar sin lilla tid...
Bilden är tagen på en promenad längst Svartån.

Det här är riktigt fina tjejer det

Dagen-eftermys i lägenheten i väntan på att stan skall öppna.
Res kaffe, Sry tjejer men jag kommer aldrig lära mig att dricka en sådan dryck
Hej då da! För den här gången...

Underbar helg!


Moa och Frida var och hälsade på mig i V-ås i helgen.
  • Började med att jag skulle köra bil för första gången i staden i en bil jag inte är van att köra, har inte kört bil på riktigt länge heller. Det började bra iaf och tågresan hade gått bra inga förseningar o sånt som det är nästan varannan gång.
  • Efter att ha haft en kort husesyn så körde vi vidare mot IKEA, jag HITTADE dit. Där strosa vi runt lite och sprang sedan till restaurangen för att vi var så hungriga. Det blev lax för min del :)
  • Frukost handling på ICA, "Kul att se något nytt" sa Frida...
  • IKEA för en fika
  • Tillbaka till lägenheten där vi gjorde oss klara för middagen. Åt lite vindruvor och drack Champ och vin medan vi sminkade oss.
  • Kl21.00 åt vi på Tabazco. Riktigt god mat, fin dukning och skön stämning. Där satt vi och spanade in V-åsare och var riktigt nöjda med att ingen kände igen oss.
  • Silk, kvällens första uteställe och det var verkligen ute, riktig miss. Vi var där 20 min kanske. Lyckades bli med på en vimmelbild.
  • Kvällen avslutade på Blue moon bar. Där hade vi riktigt trevligt, bra musik och ett riktigt drag. Träffade även Johans bror där, av alla ställen.
Söndag
  • Lång frukost med en massa snack om vem som sköter vad i hushållssysslorna (jag)
  • Stan med allt vad det innebär, shopping god mat och inspirations kollande.
  • Promenad hem till Arosv längs svartån.
  • Tåg hem till Falun för tjejerna, Lars volvo hem till Blåsbo för min del.
Sitter nu alldeles ensam och lägger upp lite bilder på datan som kommer snart. Väntar på att Johan ska komma hem från match.

Snart klar


  • Nu är vi snart klara med målandet. Ska bli så himla skönt att få lägenheten ren igen, det är den inte nu. Det står målade möbler i varje hörn och det är tidningspapper över hela golvet. Imorn ska det nog bli klart, längtar till att få ställa i ordning allt o ha allt på sin plats. På lördag kommer ju tjejerna också, så det gäller att det blir klart! Ska bli en mysig helg.

Som vanligt

Johan kom nyss hem från träning och har världens sår på benet. Nu har det blivit en svullen knöl också. Efter varje fotbollspass så har de hänt något, precis så som det var med mig... Får sitta hemma och HEJA på Zlatan ikväll!

Trött

Idag har Caroline varit duktig och målat CD-bordet och skohyllan. Fy vad pilligt det var. Bordet tog runt 3 timmar o få klart och det måste målas minst två ggr till. Nu är jag helt slut och skulle bara vilja gå o lägga mig...


Nu blir det fart...

Bild från trädgården i krondiket



Dagen började med att jag fick sovmorgon medan Johan gick på jobbintervju hos IKEA. Sedan var det dags för en liten städning igen för att fixa ordning för mamma och mormor som kom på besök. De hade med sig mina grejer, helt underbart att få hit alla grejer. Men nu har vi lite att göra.
  • Grejerna skall upp
  • Färg ska köpas
  • Duschdraperi skall köpas
  • Plugga lite
  • Måla slipa
  • Laga mat
  • Film

Mysig helg

  • Fredag började med världens bästa innebandy, posten innebandy! Kommer verkligen att saknas när jag inte kommer kunna åka hem. Innan innebandyn hängde jag med Madde, riktigt trevlig tjej det där som också kommer saknas, alla dagar i veckan :)
  • Lördags skulle bli stockholm och träffa två härliga dykvänner men blev inte så. Åkte tillbaka till V-ås ist och kollade på Skiljebo som vann genom ett mål i sista minuten, 93... Hade underbart sällskap hela dagen av föräldrarna Lundh.
  • Söndagen då. Började med att jag och Johan hade lite sovmorgon, som alla dagar. Sen kom mina päron tillsammans med Farmor o Farfar, jätte roligt att ha dem här så de fick se lägenheten lite. Nu på kvällen har jag pluggat lite och nu ska vi söndagsmysa med en fin film.
Tecknad?

Västerås

Nu har jag flyttat!

Vill ha mer Grekland

Johan hoppar från båten på våran endags tripp runt ön

Myser

Sitter och myser i soffan med popcorn och en film och pluggar samtidigt. Längtar hem lite då jag kan få hämta mina bilder från "stora datan" och jobba lite nu. Måste gå genom facebook o hämta bilderna, blir inte lika bra. Kvällens jobb är lite bilder från resan!

Till familjen

Medan jag kommer ihåg. Jag kom på en massa bra julklappar till mig och Johan när jag städa.
  • Handdukar, enfärgade grått svart eller beige stora och små
  • Spegel från IKEA "Mongstad" tror jag den heter
  • Lampa IKEA "Musik"
  • Helröd dalahäst, utan mönster alltså shabby chic (jag ska godkänna)
  • Avlånga tallrikar (jag ska godkänna)
  • Kuddar till våra lite större kuddfodral
  • Svart satin lakan
  • Prydnadskuddar "New England" stil
  • Allt i Shabby chic stil
  • Ett bra hus
  • En grym bil
Vissa grejer kanske hinner bli inhandlat av oss.. men om inte jag kommer på vad jag vill ha sen så kanske ni kommer ihåg nått ;)

Fixar in mig i lägenheten...

Oh! Nu har jag städat precis hela dagen... Tog en liten lunch vid två tiden men annars har det rullat på. Köket tog 4timmar att få rent... Helt slut är vad jag är. Måste be om Hyresvärdens nr så han kommer och fixar köket och badrummet NU. Det finns en massa saker som behövs fixas men en sak är det kris med, tycker ser och känner jag.
  • Har ingen fläkt i köket så all fett o skit stannar kvar på väggarna och möblerna i köket. Det märks ju inte direkt men har man en pojkvän som inte tänker på det eller ser skiten så kan det bli lite svårt att få bort sen, (4timmar.) Det vi har som skall fungera som en fläkt är en liten lucka ovanför spisen, blir ju jäkligt kallt på vintrarna måste jag säga.
Jag och Johan skall köpa oss en eltandborste som vi tänkte dela på, en såndär som man kan byta borste på så klart. Men har ingen aning om vad för någon man skall köpa? Man vill ju ha någon bra som fungerar. Men varken jag eller Johan har speciellt mycket pengar nu när vi båda pluggar så vet inte om det är värt att lägga 800kr på en borste? Har någon nått tips på en bra prisvärd borste?


Bloggar

Nu när jag inte jobbar på posten längre utan ligger hemma och pluggar lite, dvs Photoshoppar blir det lätt att man glider in lite på några bloggar. Har blivit helt fast i några, kan längta en hel dag tills de är uppdaterade. Det trodde jag aldrig om mig själv. Men nu har jag all tid i världen och det är inte bara nöje, söker samtidigt lite inspiration till mina bilder.
  • Den här bloggen är en. Helen är makeup-artist och lägger varje dag upp "dagens makeup" på hennes blogg. Min dröm är att få jobba tillsammans med en makeup artist och ta några riktiga modell bilder, det skulle vara så häftigt...

Jag blir nog fast här...

Bild på Isabelle innan balen. Perfekt lekbild.
Mixade lite väl mycket med syrran. Riktigt roligt, men inte så seriöst.

Pluggar

Jag Johan och Erik var och kollade på lite flyg i lördags. Killarna fick också hänga med på en liten flygtur, jag klarade mig utan. Johan pratade om känslan som satt kvar i magen hela lördagskvällen... Killar!

Plugg städ och shopp


  • Är i V-ås hos Johan och nu har plugget börjat. Galet kul, kommer vara en fröjd att plugga. Ligger med min nya mac i soffan och lyssnar på bra musik och fixar lite med bilder. Kollar på skolans videoinlägg, mina lektioner...
Idag har jag och Johan varit till Ikea och shoppat lite nödvändigt, inget roligt alltså. Diskborste fönsterskrapa salladskål visp m.m.
Snart ska vi städa lite och göra lite ordning i garderoberna.
Ikväll blir det tacos och film :)

Stockholm igår

Grymt bra match igår och vi var där. Zlatan, vilken kung!
En aning hes idag, med det var det värt. Vi älskar dig!!!

Så här var det tänkt...

Igår skulle jag ner och köpa min första egna dator, mac så klart. Den var slut och skulle komma imorn. Jag hälsade på Katte och köpte lyktorna jag tittat på i Västerås. Strosade runt lite på stan och var sedan trött och åkte hem.

Idag skulle jag ner och köpa min första egna dator, men den hade inte kommit. Jag fick nu boka om min resa till Västerås och ta den på torsdagkväll ist. Jag och Moa tog en lunch på VC tillsammans med lillasyster som så snällt följde med hela långa dagen på stan. 

Imorn ska jag ner och KÖPA min första egna dator.






RSS 2.0