Ett måste!

Oh jag vill se baletten Svansjön!

Det bästa jag hört!


89

ÄNTLIGEN ny matchtröja och en skön vinst, nu är det kvalet som gäller!!

1år och alldeles underbar!

Grattis Matilda!

Men du då

Johan har fått nya fotbollsskor som han vägrar att ta av sig... G'natt!

Innebandy

Å är så sugen på att spela igen! Är fortfarande lite dålig, men ska till träningen på möte, o så spelar jag nog lite, men tar det lugnt, lugnt.

Nu ska jag bli frisk!


mer fredag



Fredags mys



Soligt värre

Jag och Johan har laddat ner första säsongen av solsidan, så jäkla bra! Kan inte sluta kolla. "Snälla älskling ett avsnitt till..."

kom igen nu

Nej ush va det svider i ögonen, nu vill jag bara bli frisk!

Feber

Jag visste att det var något fel när jag var så trött på uppvärmningen i torsdags... Nu ligger man i feber med ögoninflammation och en hals som det knappt går att svälja med. Fy, mår inte bra alltså. Men det var värre igår kväll, då svimmade jag när jag skulle gå från bilen till lägenheten, inte trevligt. I trapphuset blev det samma sak, då blev jag rädd. Det är tur att man har en egen sjuksköterska här hemma! <3

Man kan ju drömma...


Bra träning


Vill ha!!!

Johan, när vi har jobb och sånt?? :)

her eyes make the stars look like they're not shining


16

Två och ett halvt år med Johan <3 Firas med tredagarsmarinerad fläskfilé tillsammans med klyftpotatis och palsternacka. RIKTIGT gott, tack Moa för receptet :)

City

Idag har jag och Johan firat allahjärtansdag på stan med shopping och lunch. Jag tog eftermiddagen och gjorde mig ett par egna örhängen, blev ganska nöjd :) Johan hjälpte till att linda om klubban, nu ska det gå att skjuta igen!

Johan kommer aldrig fråga

"Vi ska förlova oss 14-14-14..."

Mys

Idag har jag och Johan varit barnvakt åt världens sötaste Matilda. Efter mycket lek blev hon trött och somnade på min axel, kan man ha det mysigare!

Nu tar vi resten!

Vi förlorade igår, min andra förlust i H/M tröjan. Vi mötte serie ettan och de var grymt taggade och faktiskt bra. Om det är någon match vi får förlora så är det den här och inte någon slarv match mot nått bottenlag. Vi släppte in några onödiga och vi skulle kunna haft en jämnare match, men sånt är livet. De flesta kämpade på riktigt bra, och de är väl det viktigaste, att vi försökte.

Fredagsmys!

Nu är det godis och film, ladda inför match i morgon!

Lychee

Idag har vi lyxat till vardagen lite med tropisk frukt, lychee. Så gott. Saknar tiden då man kunde köpa alla frukter nere på stranden i asien, mangostan,jackfruit,lychee och ananas.

Adele


NU

Laga lite mat innan innebandyn, hoppas på en bra träning idag! Match mot Arboga på lördag, viktigt viktigt!

Mammas


Bra dagar

Igår gjorde jag Sällskap med Madde från laget till Hallsta, super trevligt! Vi försökte att ta bort lite färg från hennes barstolar som hon skulle sälja samma dag. Det tog tid kan man säga, sista fläcken försvann när de som skulle titta på det plingade på dörren. Vi klarade det iaf!
Idag har vi fått besök av världens sötaste Matilda (och Erik), det gjorde den här dagen! Morötterna o dippen som väntar när jag kommer hem från träningen gör den ännu bättre!

Musikgeni


Hemma efter en veckas jobb med mamma

På väg till Gävle 


Måndag morgon



En mycket lugn söndag!!

Spelade korpiaden hela långa dagen igår. Gick upp vid 6tiden och hade match vid 8, sista matchen kl5 och 9 matcher spelade. Det var mycket roligt att spela med tanterna trots att vi förlorade alla matcher. Hade två matcher där vi skulle ha vunnit men hade otur. Grymt gäng iaf! Med posten fick vi bronsmedalj men det borde kanske ha varit ett silver då jag tycker att matchen mot Lillvreta skulle ha varit en final. Nöjd och trött är jag iaf. Ikväll blir det att ligga i soffan och vänta på att klockan ska bli 1 så ja kan hämta syrran på stationen. Go'kväll

Korpiaden

NU börjar det! Ikväll är första matchen med posten och i morgon kl 8 är första matchen med "tanterna". Ska bli grymt kul men är lite nervös, ska man kanske vara. Nu kör vi! 

Lite udda, men så mysig att spela i bilen!


Korp

Ikväll blev det äntligen lite korpspel med mamma och hennes lag. Blir korpiaden på lördag och det ska bli skit kul! Hoppas man får spela MYCKET och att det går bra, härligt gäng!

väx upp!!!

När den här bilden togs för tre år sedan tyckte jag att jag var blek och "svälld". Alltså inte "smal", jag var allmänt ful och tråkig. När jag ser den idag skulle det ha varit min sista reaktion. Så illa var det väl inte! MEN Kommer man nån gång vara nöjd med vad man har, vad man kan och vad man gör? Kommer man sluta att vara blind? Kommer man nån gång att växa ifrån/ikapp sitt förstånd och se till vad som egentligen betyder något? Kommer omvärlden också göra det?

det kommer...

Vet att det är dåligt uppdaterat här och överallt. Men huvudet har inte mått som det ska i några dagar, är på väg att bli bättre. Så bilder kommer snart, jag har en massor.

RSS 2.0