Britta Persson


Sova?

Nej, vet ni... Nu ska jag sova, kl 20.00!! Har så galet ont i huvudet, 5 dagar nu. Nej ska sova bort det här, vi hörs i morgon!

sötnos


Falun en hel vecka...


Tack Johan <3


Idag är det min dag!


Fix och trix

Fixar med bilder från julveckan med Alva

Lördag?


Morgon mys

Njöt av ett färskpressat i morse!

First aid kit


Det är bara att välja...


The experiment

26 främlingar får chansen att delta i en välbetald studie i mänskligt beteende, där de under två veckors tid ska vistas som fångar och vakter i en simulerad fängelsemiljö. Männen delas slumpmässigt in i sina roller och från början tar ingen scenariot på allvar, förutom vakten Barris, som snabbt intar ledarpositionen. När fången Travis ifrågasätter hans överdrivna metoder, sätts en spiral av sadism, våld och vansinne igång. Frågan är hur långt det får gå innan experimentet avbryts...
Bra skådespelare och bra film. Ganska hemsk så inget man ska se om man vill bli glad! Men helt okej för en sen lördags eller söndags film!

Status vid denna tidpunkt: Färdig


"Kommentar: Hej Caroline!

Bra jobbat med din bildbehandling! Ditt påstående går som en röd tråd i dina bilder och jag tycker budskapet känns lite skrämmande, det finns en ödslighet i bilderna som är lite svår att sätta ord på. Din bildbehandling stärker ditt budskap på ett bra sätt! Vackert och skrämmande på samma gång, bra jobbat!

Din dokumentation är tydlig och bra med återkopplingar både till lektioner och kurslitteratur. Du beskriver också hur du gått tillväga i din bildbehandling och jag kan följa dina tankar och syfte med den. 

Grattis, du är nu godkänd på slutuppgiften och därmed (troligtvis) klar med hela kursen. Lycka till med ditt framtida bildbehandlande!"







Fredag

Har haft en grymt tung dag, blir att rädda kvällen med något gott!

Lagar mat till detta


27januari

En vecka kvar till min födelsedag och den här gången firas den i Sverige! :)

10.21


H/M IBKS matchtips

Ni som vill vara med kontakta mig! :)
Pris: 20kr
Datum Match

1 X 2
110122 H/M IBK Örebro SK Söder B
110126
Forsby FF B H/M IBK
110212
H/M IBK IFK Arboga IBK
110215 Sala Silverstaden H/M IBK
110226 H/M IBK Askersund
110305
H/M IBK Kungsörs IBK
110312 Västerås IBF B H/M IB
Vinnaren får 50% av totala insatsen. Vinnaren meddelas senast 15:e mars 2011.
Tack för att ni stöder H/M!
Kom och heja på oss på våra matcher.
Alla hemmamatcher spelas i Fryxelska skolan.
www.laget.se/HMIBKDAMER


One little bird

Baby, I just don't get it
Do you enjoy being hurt?

You don't believe his stories
You know that they're all lies
Bad as you are, you stick around
And I just don't know why

You should let me love you
Let me be the one to
Give you everything you want and need
Baby, good love and protection
Make me your selection
Show you the way love's supposed to be


Tell me, how will I know who you are?


Status vid denna tidpunkt: Färdig

"Kommentar: Hej Caroline!


Vilken fin bildserie du har tagit. Du får fram gemenskapen och fokuset på den "lilla bollen" som samlar och enar detta gäng på ett ett jättefint sätt, jättebra jobbat!

Din dokumentation är utmärkt, mycket bra återkopplingar till lektion och litteratur och du förklarar tydligt hur du arbetat och vad du tänkt på. Ditt budskap tycker jag också du framhäver genom dina fotografiska val och grepp du använt dig av.

Härligt att se hur mycket du har tagit fasta vid från kursen. Fortsatt lycka till med ditt fotograferande!
Du är nu godkänd på slutuppgiften och därmed klar med hela kursen. Vad kul!"


and the winner is...

Har haft en heldag med Erik Lundh idag. Började med att vi åkte iväg till Köping och kollade när Rönnby spöade Forsby, t om utan Erik som satt o vilade på bänken. På väg hem stannade vi först på donken där det blev två cheeseburgare  och en daimmcflurry... ojoj! kan nämna att det blev pizza och godis igår, och i tisdags... Bröderna trimmar varandra åt fel håll!!
Sen stannade vi till (en kvart) vid Åsby, jag hade kunnat stanna en hel dag. Vill bo i den affären. Sen blev det hem till Erik igen och spöa Johan i tv-spel. Johan kom sist och det är väl det viktiga! Efter micro pizzan blev det en till Harry potter film som jag o Johan håller på att ta oss igenom. G'natt

Cool



jahaja

Sitter o väntar på att Johan ska komma hem från praktiken, snart en timme kvar. Det är verkligen inget på tv'n och någon film vågar jag inte se. Har pluggat sen klockan två så kan inte hålla på med bilder något mer ikväll, blir fartblind och ser inte felen och färgerna. Det är lite häftigt att vitbalansen kan slå så fel, man kan se dagen efter att bilden är för gul/blå. MEN vad ska man hitta på nu!?

H/M vs Kungsör


Grymt bra!


Snart klar!

Nu är jag snart klar med mina fotokurser. Mycket tråkigt för det har varit fantastiska kurser. Åtta avklarade godkända uppgifter o enochenhalv kvar som jag ska fixa nu i veckan. Får tacka lillasyster för hennes medverkande på förra uppgiften som brevbärare!!! Du kanske ska bli modell för posten? ;)
Nästa uppgift har jag laget att tacka för, sitter o fixar med bilder från matchen. Det ska handla om människor som träffas, vad de gör, vilka det är och vad det är för känsla i sällskapet. Hoppas att jag har lyckats att få med det på bild. Bilder kommer snart bloggen, har bara varit så mkt annat med bilder nu :P

såjaa!

Bra jobbat med uppgiften som förmedlar dina budskap mycket bra! Härligt att se hur du använder dig av dina fotografiska kunskaper i dina bilder. Gillar speciellt din panoreringsbild som skulle kunna användas i reklamsammanhang för posten! Även din första bild är fin och man kan känna den yngre tjejens underläge genom dina fotografiska val.

Din dokumentation är också bra, välskriven med tydliga återkopplingar till kursinnehåll. Du beskriver också bra hur du arbetat och tänkt med dina bilder, bra jobbat! 

Du är godkänd!"


H/M IBK

En bra helg! Vinst mot Kungsör med 6-3 och lagfest på det, kan det bli bättre? Nu slutade vi trea i serien och nu väntar något slags slutspel. Riktigt bra och är så innebandy sugen. Bara det att jag vaknade och hade jätte ont i halsen, brukar släppa men nu tror jag det är på riktigt. Vill inte! Blir o dricka te hela dagen och köpa hem lite frukt, kanske lyxa till med en fruktsallad!

SMVOFGM IMP
1. IFK Arboga IBK 12 11 0 1 97 - 26 33
2. Sala Silverstaden IBK Ungdom 12 9 1 2 88 - 53 28
3. H/M IBK 12 9 0 3 89 - 40 27

Gameday

Sitter och laddar inför match med gårdagens finmiddag, taco!
Idag ska vi krossa!

Dokumentärfilm

Om avsnittet

Amerikansk dokumentär från 2009. När Charlotte Garside föddes vägde hon bara ett halvt kilo och var så liten att hennes föräldrar fick klä henne i dockkläder eftersom det inte fanns så små babykläder. Snart stod det klart att Charlotte drabbats av en ovanlig sjukdom som gör att hon aldrig kommer att växa till normal storlek. Programmet följer Charlotte och hennes familj i deras vardag.


men lilla du


The town

Kvällens film blev the town, en ny film av och med Ben Affleck. Den var helt okej, men ingen film jag ser flera gånger om. Ingen film som man måste se om man säger så. En 2,5- 3 i betyg där 5 är högst.

julafton 2


Julafton 1


Nyår del2


Nyår del1


Time

Packar inför hemresan i morgon bitti, har en heldel att plocka med. Plocka ur garderoben (igen), springa runt och hitta alla mina prylar, packa in alla julklappar, tvättkläder och så klart få med Johan och alla hans saker. Ni som väntar på bilder från Julafton, mellandagar och nyår, de kommer upp i veckan :)

RSS 2.0