Finmiddag en helt vanlig tisdag, gillas!


Why so alone?


Frida min vän!

Lite bilder för Världens bästa Frida :)
Hoppas det gick bra att promenera i kylan och att bilderna ger lite värme och en massa kärlek.
Ha det bäst i Norge, vi kommer snart och hälsar på!!
KOMMER DU IHÅG?
Gamla goda tider!

Nej nu går vi och lägger oss...


Skönt!

Har haft en bra träning idag. Det gick ganska bra för min del, känns som att klubban börjar bli varm igen :) Jag klarade dessutom inlämningen som jag hade förra veckan i bildbehandlingen. YES. Många som hade problem med den från klassen, så var lite extra nervös. SÅ skönt att ha den klar och godkänd!

Promenad ner till Svartån, ögonkontakt!


Börjar dagen med lite svenskhumor!


kläder för väder

Kanske ska ta några andra skor när jag ska ut och fotografera i snön...

Mina barn

Vilken musik, får rysningar! Vilka underbara filmer Astrid har gjort, om mina barn ska se på film så är det hennes de får se!

Ensam

Sitter ensam i lägenheten och saknar mina fina tjejer i FALUN :)

3pinnar

Sååå himla skönt med vinst idag! Laget vi mötte spelade riktigt fult och förstörde spelet i matchen, det var inte innebandy de spelade direkt. Precis en sådan match man ska vinna med 3 - 12! Idag ville också bollen in för min del, underbart skönt! Två mål t om. Jag tycker verkligen inte att göra mål är det viktigaste och roligaste, njuter mkt mer av att lägga en bra passning. Men självklart är det kul att göra mål, speciellt på någon av lagkamraternas bra passningar :) Idag jobbade laget på bra tillsammans trots det tråkiga motståndet, en bra match från våran sida skulle jag säga!

Match idag!

Sitter hemma och laddar inför match :) Johan har precis åkt hem till Falun och nu är jag ensam i lägenheten för första gången, nyttigt men lite tråkigt. Tre pinnar kan kanske lätta upp stämningen här hemma.

I will always be your light


Kyla


MMmm

Middag med mamma Monica och mormor Margareta!
Gick ner och mötte dem på stationen, det var inte den bästa promenaden kan jag säga. Det var kallt och snön piskade mig i ansiktet vilket håll jag än vände mig. Resan hade för engångskull gått bra, det brukar strula med SJ som alla vet. Vi orkade inte gå i snöstormen så vi tog det första bästa, Jensen's Böfhus. Mysigt med en liten värmande brasa som gjorde det extra trevligt. God mat, förrätt och huvudrätt, tårtan väntade hemma i den nystädade lägenheten.

Najs


20.00

Går hemma och fixar lite för ikväll kommer mamma och mormor på besök :) Sitter och kollar efter någon bra restaurang, mamma bjuder hoppas jag. Tårtan väntar här hemma och den bjuder jag på :) I morgon ska vi ner på stan för att shoppa lite, julklappar kanske :) Skönt med lite sällskap nu när Johan jobbar kväll. Och det behövs nu när jag blir ensam hemma hela helgen :(

Paparazzi


Sakna

Jag tänkte att jag skulle komma hem till helgen, då Johan ska hem för att simma. Vill inte vara i lägenheten själv ännu, är fortfarande lite rädd för våran skrikande granne :P Men har match på lördag och vill verkligen spela, så Katte vi får nog köra fest i december ist. Om inte du vill komma hit dvs?  Den 11 dec är jag nog hemma, Falun då kör vi fest!

Söndag med mys

Bakismat gjord med kärlek!

Lördags mys ;)


Så mycket bättre

Helgen blev suveränt bra. Den började med match och 8-0, alltid bra med vinst och nöjer mig med det. Sen blev det fest i lägenheten med Johans klasskompisar som jag inte träffat ännu men hört så mycket om. Det var riktigt trevligt. Vi lekte lite lekar och satt och pratade till några glas vin :) Vi drog vidare till BB där vi dansade hela kvällen och avslutade lördagen eller började söndagsmorgonen med en kebabtallrik på BC!

Söndagen var riktigt lugn. Lite film med godis och popcorn, nästan hela dagen :)
I morgon blir det fart igen!

Idol och mys :)


The music don't feel like it did when I felt it with you

Hörde den här gamla låten på radio och tänkte direkt på lillasyster Isabelle. När vi fått Singstar av mamma och pappa gick den på högvarv och vi sjöng/skrek livet ur oss och ur vår familj <3

Städa till bra musik är ett måste


Laddas för en bra helg

Idag ska jag städa, kanske inte det roligaste men ett måste inför FESTEN imorn! Ska bli så kul :) Ska också ner på stan o shoppa lite med Johan, hoppas man hittar nått snyggt att ha på sig :)

I'm not afraid



Want this...

och en solsemester!

Snövit


Nej nu kommer rubrikerna tillbaka...

Har nyss varit ner på stan och lämnat ut cv och pratat lite med mina favorit butiker + ICA. Alla var riktigt trevliga, speciellt på stället där jag räknade med att få lite kyla, en "lite finare"inredningsbutik. Hoppas det är någon som hör av sig, det skulle vara så kul :)

.

Lång film blev det ikväll, tillsammans med sambosen :) My name is Khan, riktigt bra film. Växlade mellan djupa tårar och glädjetårar varannan minut, tror det kom någon tår på Johans kind också. God natt nu!

.

Grymt!

.

YES, godkänd på första inlämningen i bildbehandling!

.

Kommentar: Hej Caroline!

Bra dokumentation där du har med alla delarna och återkopplar till kurslitteraturen. Ditt budskap är tydligt något som du också får fram med din bildbehandling. Tankvärda ord du skriver och "jag sparar på bra dagar" är verkligen en fin mening!

Tycker du har gjort en bra bildbehandling, bilden känns sommrig och har härliga färger och ljus. Tjejen ser glad ut och allt stämmer ihop i bilden! Bra jobbat!

Du är godkänd på uppgiften

.

GALEN! Dag framför datan, börjar bli lite snurrig i huvudet men det är kul plugg!

.

Gwyneth Paltrow??


.

Kommer ni ihåg??

.

Provet avklarat och GODKÄNT, bra dag! :)

.

YES!
Första uppgiften avklarad och godkänd, så jäkla skönt!! Den var svår så är riktigt nöjd med mig själv. Nu har jag bara ett jobb kvar att fotografera och göra till en uppgift så är andra delen också gjord. Ska göra ett "examensprov" ikväll, får hoppas att det också går bra! SKÖNT :) Det blir att fira med Zlatan ikväll!

.

"men va fan, ooooh godis godis godis!"

.

HEMMAFRU det är vad jag är idag! Städa, diska, tvätta, laga mat. ROLIG lördag, nej men får ta igen det nästa helg. Då blir det fest här med Johans klasskompisar ska bli sjukt kul o träffa dem :) Gick ner o köpte lite godis till Johan när han kommer hem ikväll vid 11 tiden, han ska nämligen upp igen vid fem-tiden och åka till jobbet igen..! Dåligt upplägg av schemat kan man säga. Varannan dag kväll, pajjar hela veckan. Godis kan vara det han behöver! O så tar jag lite medan jag städar så klart :)


.

Våra syskonbarn är väl alldeles för söta. Ser bra ut för framtiden...

.

5-3 Ja det blev ingen vinst, men vi var mycket nära och jag tycker nästan vi var värda iaf 1 poäng. Vi kämpade på bra men bollen ville inte hela vägen in. Det gick bättre för mig idag än förra matchen, iaf period tre. Jag hoppas det är på gång, behövs lite matchträning bara :) Snart rullar bollen in!

.


.

Har pluggat hela dagen, började vid 10 och ville sen bli klar så har suttit hela dagen. Nu tror jag att jag är klar med ena uppgiften, men vi får se vad mina lärare säger :) Nu ska jag börja fixa med en bild till mammas jobb. DataDataData Träning ikväll iaf, o match I MORGON!

.


.

Har suttit i mitt soffhörn hela dagen. Började med att se slutet på en film med Johan, sedan blev det plugg i många timmar, jobb åt mamma, söka jobb och nu sitter jag här. Kan inte nån bara GE mig ett jobb, det vore så skönt. Imorn blir det att springa på stan med CV, ush va jobbigt! :(

.


.

Som sagt pluggar lite...

.

Min syster Martina, från första besöket hemma hos henne i Göteborg.

.
Idag har snön öst ner och allt är grått... Det är som det lagt sig ett grått moln över snötäcket, det är då inte lysande vitt ute. Nu saknar man höstens alla färger, då kunde man dessutom gå ut och gå!

.



.

Sitter hemma och pluggar lite, tar igen missade lektioner kan man säga. Har fått böckerna som jag väntat på i tre månader och fixat PS, tack Danne. Johan är på praktik igen, äntligen på väg att bli frisk. Så nu blir vi två igen som får städa, laga mat och diska... eller? Tänkte gå ut o ta en promenad för att komma bort från datan lite, men vädret lockar inte. Snöslask och storm, inte bra promenad väder i Västerås inte...

.

Träning idag och jag längtar, hoppas det går bra!

.

Helg med familjen!

.


.

Saknar familjen. Korv med bröd!

.

Någon som är sugen på dessa?

.

Spenderat hela förmiddagen på sjukhuset, riktigt segt. Johan hade hög feber i natt, vakna av att lakanet var piss blött av svett... Imorse när vi skulle gå upp fick inte han med sitt huvud och hade hemskt ont. Kände att det inte var någon idé att åka och leta efter någon familjedoktor så det blev akuten. Fick sitta där i över fyra timmar, utan frukost jag höll på att bli lika dålig. Fick trycka i mig lite godis och lite innan ett fick vi åka hem. Nu ligger båda helt utslagna i soffan o myser till film. Johan har något virus och ska äta medicin mot det, jag vill inte få det där men känner att huvudet och kroppen inte riktigt mår som den ska. NEJ nu ska vi vara friska!!

RSS 2.0