Langkawi

Efter en lang fard fran Ao nang ar vi pa Langkawi, en liten o som tillhor Malaysia. Vi traffade av en slump Fanny och Evelina pa baten ut till on sa vi styrde ihop ett gang tillsammans med tva stockholmare och en Amerikan. Vi leta boende och hittade tillslut ett hus som vi hyrde. Vi var 11 pers i ett tvavaningshus. Kok,badrum,tv, soffor och en egen pool, stallet var helt okej. Jag och Elin tog basta platsen pa undervaningen med AC och dubbelsang. De andra fick sova pa overvaningen i dubbelsangar och en heldel extra madrasser.

Vi har legat pa stranden hela langa dagarna, i skuggan oftast. En kvall drog vi ivag mot donken, galet gott maste sagas. Shoppingen var urusel sa det var bara att aka tillbaka, blev en dyr donken runda.

Vara svenska killar fick besok och drog vidare till ett annat stalle, tysken ocksa. Istallet fylldes deras sangar upp av Pontus och Simon fran dykganget.









Idag var vi och badade i vattenfallen med brudarna fran huset, Fanny Evelina Elin (Lisa och Alice fran England.) Det var helt underbart, vi gled runt bland klipporna och lag o svalka oss i vattenpolarna. Elin pase blev dock tagen av en apa nar vi precis anlant, den tog chipspasen, mentos och hennes alskade "forsvaret". Alla blev skit radda, de var helt galna. Eftersom Elin hade kameran och pengarna i pasen var hon tvungen att springa efter, apan slappte dock sa det blev ingen fight..


Ao Nang

Har blev det inte langvarigt. Vi kom dit leta boende i evigheter, hitta en bungalow utan las och var ganska fattig mitt ute i skogen.  Det var mysigt sa vi tog det stallet, men fick las. Vi drog in till "City" och traffade Bjorn och Anders. Vi gick och at Buffet, det fanns allt och lite mer, galet god mat.

Alla tog tre port var, alla utom jag sa klart, jag gick hart pa glassbuffen som fanns. Om jag hade atit 5 glassskalar hade Anders bjudit mig pa maten, 250 bath. En skal var 3,5 stora glasskulor, jag fick i mig tre.. haha sen fick det racka.. nej om jag ska vara arlig sa hangde de pa ett las pa glassdisken, sa jag fick inte i mig 5 skalar. 

Senare gick vi hem till dem for att spela lite kort, det ar nagot de maste trana lite pa. Anders forlora forsta, och blev "Jatte grisen", Elin vann. Bjorn forlorade andra spelet, blev "Jatte Bjornen" och jag vann. 

Pa kvallen sen blev det riktigt obehagligt i Bungalown. En kvinna sprang forbi bungalown och skrek sa hemskt sa att det inte gick o sova pa hela natten. Hon skrek pa hjalp och det lat som om nagon skulle doda henne, det varsta jag har hort. Vi kunde inte gora nagot eftersom hon var redan hade hunnit springa ivag. Vi lag kvar och lyssnade pa hennes skrik som inte slutade, inte pa hela natten kandes det som. Dagen efter madde man inte sa himla bra, va fan var det som hade hant?  

Vi akte vi till Railey beach, sa himla vackert. Paradiset, Johan dit ska du och jag!! Ritkigt varmt bara, vi forsokte hitta skugga, och fick leta nastan hela dagen. Tillslut efter allt letande hade hela stranden gatt i skuggan, skitbra, solen gatt ner och da var vi tvungna att aka tillbaka.  


Phi phi

Det borjade med att det var fullt med boende pa hela on. Som tur var blev vi uppmotta av tva dykkompisar, Johannes och Marcus, som vi ocksa fick bo hoss. Helt gratis, jag vet ganska fult. Men iaf boendet var inte mkt till boende, vi delade alla fyra pa en sang som inte var mkt storre en an 90 sang. Dar lag vi alla fyra pa tvaren med fotterna ut pa golvet och inget annat i rummet. Toaletterna i korridoren var nerkissade varje dag och inget handfat, ingen spegel!

Men vi hade riktigt kul ihop. Vi lag i skuggan pa stranden pa dagen och gick ut och umgicks pa kvallarna.. Det kom fler dykkompisar. Pontus och Simon, Fanny och Evelina, Andreas + David + David och Erik. Vi hangde ihop varje kvall.

14feb drog Marcus och Johannes sa vi fick ta over rummet, antligen sova at ratt hall. Rummet kosta 600 bath och var det dyraste vi har haft, vidrigaste ocksa. Vi drog ut med Pontus och Simon pa en snorkligtur och firade alla hjartans dag, heldag pa havet. Grymt fint! Bilder kommer snart, nar det funkar..  





Besoket pa phi phi avslutades som det inte far gora!! Jag sparkade upp tan pa stranden, varlden sar, (mamma vi la om det pa en gang) och det kanns precis som om den ar av!! :( Vi ska avvakta o se lite, men blir det inte battre en sahar blir det sjukan snart.

Den 16 akte Pontus och Simon till kolipe, jag och Elin akte vidare till Ao nang for att traffa Anders och Bjorn!!


Koh lanta

Efter en helvetisk bat/bil/buss/gang fard ar vi antligen framme pa koh lanta. Vagen hit var inte latt, allt krangla och tog extra tid, vi fick aka buss istallet for bat osv. Jag hade feber hela vagen, sa det var riktigt varmt. Det kandes inte sa himla sakert alla ganger, satt och holl pa alarmet hela langa vagen, tack katte.

Val framme fick vi ga o leta efter boende i flera timmar kandes det som, i sjuk hetta. Tillslut hitta vi ett stalle som vi bor pa nu, en bit bort men helt okej. Vi delar rum med tva killar som vi tog dykkursen med, Oscar och Andreas, trevliga killar det.

Idag hyrde vi moppe och var ute och kika lite. Det borjade inte allt for bra, Elin brande ratt in i huset vi bodde i.. som tur var stod det massa sopor utanfor sa de stotdampa lite, haha sag kul ut vill jag lova. Hon satt inte pa, sa Elin klarade sig fint. Vi var lite radda for att hon skulle klara resten av resan, men det gick galant. 110 pa sma grusvagar ar helt galet kul ;)

Vi letar efter Anders och Bjorn, men har inte hittat dem och det var langesedan nu vi fick svar pa sms. Kanske middag ikvall, hoppas pa det.

Nu ska vi boka resa till Phiphi som vi aker till pa torsdag, dar ska vi traffa mer dykkompisar och nagra vanner till Elin fran v-as.

Far INTE glomma.. Idag hitta vi ett stalle med SVENSKT GODIS!! oh det tog slut alldeles for fort, men det var dagens hojdpunkt, det och crashen.


Koh Tao

Vi har och har haft det sa himla bra pa den har on.

Vi har tagit en dykkurs, open water pa bans resort, helt underbart. Forsta gangen vi skulle ner o andas utan mask i poolen var lite jobbigt men sen flot det bara pa. Jag var nog samst i gruppen i borjan, men efter ett tag larde jag mig att bara ta det lugnt och njuta o da gick det skit bra, typ bast :) haha

Vi hade varldens basta dyklarare, Magnus, shit han kunde snacka och showa. I borjan var jag orolig for att det skulle bli for mycket och vi funderade vad han gick pa. Men nu alskar jag honom! haha 

Nastan alla skulle ga vidare med kursen och ta advance, jag med, men var sa himla forkyld sa jag kunde inte vara med :( Har legat med krupphosta 5 natter nu och det lagger sig inte . Men jag fick hanga med pa baten och blev gangets egna fotograf och det var helt okej, vart dykgang ar det basta, sjukt kul. Alla ar i samma alder, kommer fran Sverige och kor pa fullt allihop! 

Det ska bli riktigt trakigt att lamna alla, de flesta har redan dragit men nagra hanger kvar. 

Ikvall blir det att ta nattbaten till Koh Lanta, dar ska vi mota upp Anders och Bjorn, om det blir som vi tankt. Kan bli riktigt kul :) Senare i veckan ska vi aka vidare mot phiphi och mota upp nagra killar fran gruppen och nagra kompisar till Elin.

Full moon

Full moon.. Det var helt galet. Sjukt mycket folk och bra stammning. Det var inte alls sa illa som alla hade pratat om, visst det var lite sulligt med all farg o sa men annars var det lugnt.

Vi traffade vara Bangkoktjejer innan vi drog ivag till stranden. Vi hade kopt likadana linnen, smycken och farg. Vi malade massa abstrakta ting pa vara kroppar som tillslut blev ganska snyggt, iaf nar de los. Vi drog in till stranden och forst kande man sig jatte fanig och trodde att man var den enda som spokat ut sig, grymt va alla kollade. Men val nere pa stranden var vi LANGT ifran varst.. Det var heltackta kroppar med kladdig farg, galet.

Vi var iaf grymt nojda med kvallen och stannade pa stranden for att kolla pa soluppgangen. Vid 8 tiden pa morgonen var vi hemma i var krypmubblerade bungalow och sov sedan till 1 for att sedan ga till stranden for att sola i en sol som inte fanns. Har inte haft tur med vadret.

GRYMT & GALET!

RSS 2.0