Skönt!


Har haft besök av en datanisse som fixat datan på jobbet, 11-15.00 var jag totalt bortkopplad från omvärlden...
Tog då en lunch och lite jobb ute i Vasaparken tillsammans med Johan. Sol och jordgubbar, perfekt!

TACK


Igår fick vi superbra hjälp av familjen Lundh med flytten, jättetack! Igår kväll fixade och trixade jag så att vi skulle få plats med allt, tog några timmar. Säger bara ojoj, svårt att byta ner sig. Lägenheten är grymt fräsch, känns skönt att våran också kommer bli minst lika bra :)   

Ut och in

Idag blir det flytt ner till källaren. Ska bo i en lite etta tills våran lägenhet är renoverad, cirkus en månad. Kommer vara lite halvdrygt att bo så trångt, men det går nog fort. Det tråkiga är att man inte kan sitta ute och sola på eftermiddagen, så det blir en blek sommar iår för min del. Får tookpressa i Grekland istället :)


Midsommar

Har haft en alldeles underbar midsommar med gänget i Leksand, tack alla!! Nu blir det filmkväll hemma med sambon i soffan.

Är det mig det är fel på?

Är lite dålig på det här med uppdatering igen, men har så mkt som går före nu. Ska flytta ner till ettan på måndag för då början renoveringen av våran två, underbart bra :) Sen är det en massa bilder som skall fixas, Maddes som ligger först på tur med gravid -bilder får också vänta några dagar tyvärr. Har en massa o göra på jobbet, och jag tjänar äntligen lite pengar på allt jag gör, lite skönare att gå till jobbet då. I morgon går Jocke min kollega på semester i 4veckor så det innebär att jag sitter ensam på kontoret och har ingen att fråga om råd, spännande och kul, men lite halv pirrigt då det gäller stora grejer och svåra viktiga betydelsefulla mejl. Nu står jag iaf och lagar morgondagens matlåda, är det bara jag som älskar kall Falukorv?? Är det mig det är fel på? Johan brukar knuffa undan mig när jag kommer fram och norpar, men nu är Johan och jobbar natt... Njuter av lite kall korv!!

Lycka

Madde Janssons finfina mage!! Har lite jobb med de 40 bilderna som ska fixas :)

yeah

Sitter på jobbet, har precis skickat ett fint mejl till Johan Söderström, Sveriges VD ABB. Lite ballt trots allt!


Falun


Snart kommer det helg, vill hem till Falun och träffa alla fina tjejer men så blir det nog inte. Blir nog kvar i Västerås och umgås med min fina pojkvän istället.  

The touch of your fingers on my skin

Nej nu blir det sängen för min del, ensam

Naaw


Johan 26

Grattis älskling!

Måndag morgon


Just nu önskar jag att jag kunde dricka kaffe, få en kick och komma igång igen. Ska snart på möte med nyteknik, vill inte sitta och vara trött och kanske lägga av en gäspning mitt i det allvarliga. Inatt jobbar inte Johan, då kanske man kan få sova igen, har inte vant mig vid att gå och lägga mig ensam och faktiskt somna utan ett godnatt!  


Annas student!

Nöjd tjej!

Grattis ANNA!

Har firat fina söta Anna från laget idag. Bilder till dig kommer i morgon, god natt!

Oh



Idag ringde de från min favorit butik och frågade om jag ville jobba för dem i sommar...
Är ju tyvärr redan upptagen, men skulle jag vara sugen att jobba till höst skulle jag komma förbi. Jobba extra har jag ju tänkt, så det vore alldeles underbart! VILLAGE

Time for



Sova ensam

När jag är ensam så är allt så mörkt, Johan jobbar i natt.

Falun

Kommit hem från några fina dagar i Falun, nu blir det nog Västerås ett tag.

Lördags mys


Fix och trix

Sitter och fixar lite med bilderna från i lördags, Frida snart kommer bilderna upp! :)

härligt!

Efter en lång dag med mycket fint är det nu dags att lägga sig. Har haft en kalasfin dag ute på Mälaren med Johan och båten, bilder kommer kanske i morgon :)

SJ???

Är så sjukt trött på SJ och dess krångel, så klart kom man inte hem i tid!

Uj

Gick till jobbet kl 6.00, går hem 17.00! Lång men bra dag på jobbet :)  

RSS 2.0