Koh Tao

Tillbaka pa Koh tao, ett steg narmare hem och det kanns faktiskt lite mer hemma har. Man vet var man skall ata och inte, vart man skall handla sina morgontoast tillsammans med puckos och vart det ar LITE djupare vatten sa man kan komma i till knana.

Nu har vi varit har i nastan tva veckor, och det kanns. Kan beratta lite senare varfor det blev sa, en liten olycka kan man saga. Men det ar bra, for jag vill langta hem och det gor jag. Det skall bli valdigt gott med tacos och jag saknar min familj o vanner och sjalvklart pojkvannens kramar.

Vi som skulle avsluta resan med harliga soldagar i Thailand. Inte alls. Vi har haft regn varje dag, solen har endast kikat fram da och da. Skall ga ner till stranden och be till gud om lite mer sol tack!

Vi har tva farliga stopp kvar efter ett tag till har pa Koh tao. Det ar BANGKOK och RYSSLAND... Ar mest radd for det sistnamnda. Vi ska faktiskt flyga hem med VARLDENS FARLIGASTE flygbolag och da blir det mellanlandning i Ryssland. Det skall levas nar man kan! 


Om vi dor.. men BARA om
Ta mina resterande pengar:

Isabelle - Kop en dyr champagne o fira studenten hart!
Martina - Ta en ny svang till Vietnam, och alska det.
Sofi - Ta taget hem till Falun oftare.
Mamma & Pappa - Kop ett avlangt bord till koket och gor om badrummet.
Johan - Kop en dyr Bjornkostym?
Katten - Kan ta mitt rum.


Hjalp snart kommer jag hem..! Det snurrar i mitt huvud!

MMS

Oppnade ett mms fran mamma precis! GUD vad jag saknar denna katt! :)


Längtar oxå!

Bara regn..

Nu har vi flytt regnet och akt tillbaka till Bangkok.. Sag en liten bomb pa vagen in genom staden. Det var lite obehagligt, grymt mkt folk och totalt kaos! Rok over hela staden och folk som skrek.

Det ar dock langt ifran dar vi bor nu, sa det ar jatte lugnt..

Nu sitter vi och invantar bussen mot Koh tao, SOL! Hoppas vi pa! Hall tummarna for det, annars ar vi blekare an er nar vi kommer hem o da kommer jag inte vara sarskillt trevlig kan jag tala om! haha

Thailand igen!

Sista svangen i Asien ar nu har, Thailand! Angesten borjar krypa samtidigt som hungern efter kladdkaka bara vaxer. OCH va har vi for ett jakla vader, minst 1 vecka med regn bara regn!!

Nu ar vi i alla fall pa Koh chang. Traffade tre svenska killar pa baten over som vi nu lever tillsammans med. Riktigt trevliga, dock fran Varmland.. Fargestad! ush

  • Det blev fest en kvall, men riktigt roliga lekar.
  • Det blev kortspel en kvall, plump.
  • Det blev moppe en dag.
  • Det blev spa pa moppedagen.
  • Det blev ingen solning eftersom det ar REGN har!
Det roligaste var nar jag och Hannes skulle kora lite spa. Da fick vi dela bas, vi fick inte ha nagra klader pa oss och de masserade HELA kroppen.Vi var i akutbehov av bodyscrub, sa vi korde pa. Sa i tva sangar bredvid varandra lag vi alldeles nakna och blev skrubbade med sand. Bada garva och vi hade regel att inte titta at varandras hall. Det blev ganska stelt men jatte skont och myckat att skratta at efterat.


GRabbarna


Forfest


Killen som bara tog noll


Det ser inte bra ut det har, speciellt inte for Elin


Jag och Hannes korde en Bodyscrub med massage

Sista natten med ganget


Fick lana cyklar for att aka och ta ut pengar till flygresan.



Basta stallet att ata pa, nastan lika gott som hemma



Sista maltiden med hela gruppen


Dave forsoker fa till en bra bild

Khoa lyckas alltid!


Man har det bra!

Luang prabang!

Forsta dagen tog vi det bara lugnt.Vi tog en langpromenad, kollade in nattmarknaden och at god mat. Dag tva akte vi tidigt pa morgonen till ett vattenfall, Kuang si, helt magiskt! Jag och Khoa badade men det var hemskt kallt och det borjade regna, sa var inte alls sa trevligt. Jag tankte angra mig nar jag kande hur kallt det var, men jag foll i..

Det har var ett av de finaste stallena jag har varit pa, latt vart de 70kipen vi betalade. 




Iskallt!!




Imorn skall vi aka tillbaka till Thailand, det ska bli skont att fa tillbaka lite farg. Hoppas bara att vi klarar oss genom Bangkok, annars sa vet ni att jag alskar er! ;)










Halong Bay - Laos

Halong bay var helt magiskt! kommer bilder nar det gar att lagga upp.








Det borjade dock med en alldeles for lang busstur ut till hamnen. Vi var pa baten kl 2 dar vi fick middag, med en massa konstig mat. Skulle inte ha rort den maten hemma men nu ar man ju har sa da var det bara att hugga in. Efter det akte vi ut till en grotta dar det var svalt och helt underbart vackert, en helt annan varld. Vi gled runt lite till och pa kvallen blev det Kareoke. Riktigt roligt att titta pa kan jag lova, inte ett ord som var ratt uttalat av batpersonalen.

Dag2 borjade med en Kajaktur, roligt men jobbigt med varldens minst tranade armar (for tillfallet.) Efter det gled vi in mot land, fin utsikt men inte sa mycket mer an det.

Lite hang i Hanoi med bland annat cykeltaxitur, men varldens segaste gubbe. ALLA gubbar pa jobbet hade gasat forbi, med fyllda postcyklar.



Sen var det 20timmar buss till Laos.
Nu ar vi har nagon vecka och sedan blir det tillbaka till Thailand!

RSS 2.0