Glider ner på stan med syrran


Hemma


Myser i soffan :)

Grodor på Väg!

Precis hemkommen från en promenad med min kära Madde. Det blev inte så mycket till promenad, det blev mest stillastående diskussion, mycket trevligt. Vi tänkte att vi skulle upp och se på grodorna som de vanar för på vägen, såg inte en endaste groda. Sitter nu i soffan och är grymt besviken...

Njuter i soffan


Mammas bilder

Äntligen "klar" med mammas bilder från Stockholmsmässan, nu blir det alla andra bilder som legat och väntat :)

Skiljebo


Det kommer mera

Sitter på balkongen och äter frukost, fint väder idag igen!! Ska snart glida ner till Swedbank Park och kolla när Skiljebo ska ta hem en fin seger. Ikväll kommer lite bilder från Falun och kanske några från matchen, om det blir några bra. Jag ska bli bättre på att uppdatera mig här nu!

Förhandsgranska

Sitter och myser i solen med godaste frukosten, livet är härligt när solen skiner. Vid lunch väntas en träff med finaste Frida, blir nog en skön promenad i solen och en massa prat :) (Inväntar frotfarande svar från Moa?) Ikväll hoppas jag på en middag hos farmor och farfar, med en massa god mat. Halv åtta åker jag sedan hem till V-ås igen för att jobba i tre dagar efter det kommer jag kanske tillbaka... och helgen efter det! Mycket Falun, gillas!


Hemma hemma

Har varit i hemma i Falun över helgen och har en dag kvar, så mysigt hemma. Det blev två dagar med mina tjejer. Fredagen blev det vinmys med Moa och Frida, slutade med en övernattning hos Frida och en morgon som var super trevlig. Igår hade jag en kväll med systrarna. Slutade på Vitucella där man inte träffade en jävel som man kände igen, en flopp! haha Säger man inte att Falun är så litet? Idag väntas lite tid med min favorit katt i solen, grillning och farmors fika, inte helt fel!

  

time flies

Vet inte hur och varför men nu har kameran legat på vila ett tag. Det blir det snart slut med. I maj ska jag plåta lite åt ABB, Bombardier och Jobba i Västerås, på ett gemensamt event vi ska ha. Det ska bli skit kul, längtar längtar!

Festen

Igår var det lagfest för att fira att vi tar steget upp till tvåan. Vi var några tappra som samlades och hade det mycket trevligt hos Sivan. Fyra starka åkte sedan ner till Bmb där det blev lite mingel. Hamnade i baren tillsammans med Idol-Olle, inte alls så snygg som man kan tro. Vi pratade lite om hans seglar filmer, bland annat den som jag lagt upp på bloggen. Sedan dök Andreas Weise upp på andra sidan, inte alls så stilig som man ibland kan tro, inte speciellt trevlig heller. Madde klev emellan o ville att vi skulle gå, då blev det tjafs. "Du ska inte komma och tro att du är något bara för att du varit med i Idol" KLOCKRENT! Sen gick vi hem, en speciell men trevlig kväll!

19.37

Tiden bara springer iväg. Känns som att det var igår jag var på mässa med ABB, men det var två veckor sedan. Jag gick nyss hem från jobbet, men det var snart tre timmar sedan. I morgon är det redan torsdag, aaaah jag hinner inte med något.

vi prövar här också

Är så trött på spellistan på ipoden, har ni nått låttips är det bara att ösa på med kommentarer!!

Hon kan hon...

http://blogg.amelia.se/maria-montazami/2011/03/29/dags-for-tavling-startar-torsdag-mor....
Min moster, Annica Hagberg Fredin, som gör sina egna smycken och ger vinsten till barncancerfonden har blivit kändis... eller NÄSTAN, på länken ovan kan ni se Maria Montazami så nöjd över hennes halsband.
www.kurbitsfjollan.blogg.se
"Förena nytta med nöje"

Snyft!

Nu var sista träningen gjord för denna säsong, grymt tråkigt. Har dock två matcher kvar att spela. Är redan klara för div 2, så nu blir det bara att gå ut och ha kul, vinna så klart!

SVT kväll

Sitter ensam hemma i soffan och försöker hitta något intressant att vila ögonen på. Har tre kanaler att välja bland, våran hyresvärd har tagit bort alla "ungdomskanaler" dvs de lite roligare kanalerna. 3an, 5an, MTV, 11 och TV4 Sport...  Tycker om de "vanliga" kanalerna, men ikväll vill jag bara ha något ytligt, lite roligt att titta på och de finns för tillfälligt inte. Johan är på lagfest, vi vet ju hur det brukar sluta.  MEN Ikväll har jag faktiskt hotat honom, blir det bråk ikväll är det jag som packar i morgon. Alla tjejer vet väl hur det brukar sluta efter grabbiga-lagfester, och senaste gången var det inte roligt, det var sista gången det var "o'roligt" om man säger så. Nej ikväll får de sköta sig. Själv har man match i morgon, så för mig blir det soffan hela kvällen, party party!

Millions

Är det bara jag som tycker om den här reklamen och tycker att låten är faktiskt ganska bra?

Sitter och fixar med bilder från Stockholmsmässan


inte nu.

Ligger hemma i soffan och har legat här hela dagen. Huvudet är sjukt tungt och de är kanske en förkylning på väg, har inte riktigt tid för det nu.

RSS 2.0