Hemma

Nu är alla systrar hemma, myspys!

Tv träning

Tränat till Jane Fonda tillsammans med mamma

kul var det

Hade riktigt roligt i lördags, får göras om, men med flera lekar!

JULDAGEN @ MOA

Sitter och kollar in bilderna från juldagen, äntligen kom sladden och bilderna kunde läggas upp. Blev dock besviken när det bara var 10 bilder, och inte speciellt bra... Får ta fram kameran tidigare nästa gång.

KOM

Väntar på min kamerasladd så att jag kan fixa bilderna från julhelgen. Jag hoppas på att Johan kom ihåg att skicka den och gjorde det i tid? :)

Grotesco


Klappar




Köpte en julklapp till mig själv, en skiva med lite mer plugg från moderskeppet. Bästa julen med de bästa klapparna. Längtar hem till Västerås då vi kan börja använda stavmixern, skedarna, handdukarna, plattången, lyktan och hänga upp det fina hjärtat jag fick av Johan.

God jul!

Har sovit hemma hos Lundh i Slätta för att fira julmorgonen med dem. Väntar nu på att Lars ska bli klar där nere med alla överraskningar... Har sett chokladtomtar, små paket vid bordet och hört rykten om tomtebloss, det här blir riktigt mysigt!

Stan

Nej nu ska jag ner och fixa de sista julklapparna. Något till en syster

Norah


Jose Feliciano


Uppe med tuppen!

Halv sju ringde klockan och det var dags att åka med mamma och hjälpa henne med lite jobb. Packade lite och slog in lite julklappar åt hennes andra hjälpredor. Jag och Isabelle jobbade på för fullt under mammas klor :)

Stående hunden

Oh idag skulle jag och mamma pröva lite yoga hemma i vardagsrummet. Det var kul, men skit svårt i början, får nog öva lite för att sätta alla rörelser. Ska dock vänta minst en vecka är lite trött på den stående hunden...


Sågmyra

Dagen har spenderats i Sågmyra med min syster och mamma. Körde på i ganska bra takt så kom inte hem allt för sent. Dagens var när syrran prövade en snygg byxdress som var lite kort i benen och de stod och funderade på vad man skulle ha för skor. Då tittade Katrin Zytomierska fram och mamma frågade henne vad för skor som skulle passa till!? Tänkte nej nu har mamma ingen koll på vad hon gör... I bilen på väg hem visade det sig att mamma visst hade koll, men att syrran inte hade nån aning om vem som precis stått och hjälpt till med valet av skor.

http://www.finest.se/katrin

Slow dancing in a burning room


Så onödigt!

Oh though I don't know
I don't know what he's after
But he's so beautiful
He's such a beautiful disaster
And if I could hold on
Through the tears and the laughter
Would it be beautiful
Or just a beautiful disaster

Träning

Började dagen med lite gym, gratis är gott så lär passa på. Grymt trött efteråt, är verkligen inte van vid att gymma... På kvällen sen fick vi finbesök av Lars och vi bjöd på våran specialrätt citronmarinerad kyckling. Dukade med våra fina tallrikar och silver bestick! Nio till halv elva var det sedan tid för innebandy träning, grymt segt att resa sig från soffan och ta sig dit så sent. Nu ligger jag hemma och ska sova, ska upp kl 6 i morgon och åka med Lars hem till Falun. KAN inte sova, fortfarande uppe i varv efter träningen. God natt!

God jul!

Jag önskar mig ett jobb i julklapp? Börjar bli lite svårt att hitta på nya grejer i lägenheten varje dag. Nu har jag inga lektioner kvar att kika på och ingen kurslitteratur som jag kan läsa och känna mig duktig. För det är nog det värsta med att vara hemma. Det är inte alltid så himla tråkigt det är mer det här att man känner sig så himla lat och onyttig, slö. MAN KÄNNER SIG DÅLIG. Jag vill ju jobba? Nej nu ska jag göra lite kokosbollar och tröst äta framför tv'n!

Feelgood

Var och tränade tillsammans med Johan idag, så skönt. Har inte tränat mer än innebandy så det behövdes kan man säga. O så var det gratis, har en vecka på feelgood för att jag är "nyinflyttad".

Storhandling

Jesus, idag handlade vi för 1450 kr på ICA!

Väntar på Johan


Tisdag

Idag blir det full fart på mig. Börjar med att tvätta alla träningskläder och går sedan vidare på städningen, kommer nog ta sin lilla tid. Väntar på att Johan ska komma hem så vi kan åka och hämta mitt paket med reflexskärmar, LÄNGTAR! Kanske blir att fota lite efter det och se hur bra det blir :) Senare ska jag och Johan och pröva ett nytt gym, behövs nu inför jul. Får se hur mycket man orkar bara, har ju inte tränat mer än innebandy på ett tag nu.  Avslutar kvällen som vanligt med en bra film, kanske tacos? ;)

Västerås igen

Har haft en underbar helg hemma med familj och vänner. Det känns som om det börjar närma sig jul, alla kommer lite närmare. I morse fick vi lov att åka hem igen då Johan skulle på praktik vid tvåtiden. Bilturen hem var fin den också, solen sken på alla snötäckta träd och ängarna lyste vitt. Fick se två solar också, riktigt häftigt! Nu ligger jag i soffan och ska plugga lite, väntar in träningen.

Time to say goodbye


Lucia


H O C KEY


Leksand

Nu blir det hockeymatch med familjen Lundh, mycket trevligt!

Till mamma <3


Hemma helg! :)


Fotat lite med mina nära


Hem i morgon!!


Godkänd


ANNA

Anna är ett egennamn, ett kvinnonamn som med största sannolikhet ursprung från den grekiska formen av hebreiska Hanna, och med betydelsen "nåd" eller "den benådade". Anna är bergsbrukets beskyddarinna. Enligt traditionen hette Jesus mormor (Marias mor) också Anna. Det finns 310 344 kvinnor som har förnamnet Anna. Det finns även 6 män som bär namnet Anna, dock ej som tilltalsnamn. Namnsdagen är 9 december.

22.39

Idag har jag pluggat och väntar på besked på en minitenta :)

Pluggar

Idag har jag spenderat några timmar åt att göra ett eget julkort på PS... På slutet blev jag ganska trött och hungrig, så allt är inte perfekt. Men det var första försöket och ville bara experimentera lite. Vad tycks?

Bad hair day!


Här är tavlan

Vad tycks?

Det bästa!

Sitter och kollar på bilder från helgens match. Längtar till träning :)

Julmarknad idag!

Idag tog vi en tripp ner till Faluns julmarknad med mamma och pappa Andersson  + mamma Lundh. Det var så fina julstånd, jag skulle tagit med mig mer pengar. Jag köpte mig en tavla iaf, ett hjärta med prickar som sitter på en planka. Ganska så simpel som Johan påpekade, jag vet, men det var enkel och stilren. Det var min stil och den tilltalade mig, skitsamma om det är en "helt vanlig planka".
Vi gick och hälsade på pappa Lundh som stod och sålde korvburgare, mannen som alltid ställer upp, det är Lars det. Alla gick vi hem och värmde oss och tog en fika, jag älskar våra familjer.

Bra match!

Såå bra att vi vann mot serieledarna Arboga med 7-1 idag. Deras första förlust och en riktigt skön seger. Grymt högt tempo och riktigt roligt att spela, dock ganska fult längs sargerna. Menmen! Fick in lite mål idag, tre stycken, nu hoppas jag bara på att de fortsätter att rulla in! Hej här kommer SEGERTÅGET!

NU sova!

Laddar inför match med HM i morgon, segertåget!

MUMS

Idag har det bakats på Arosv, tre ljuvliga limpor. Har bara smakat på frukt och nöt brödet och det var riktigt super gott, de andra två ligger och väntar i frysen. Det var roligt att umgås lite i köket, Johan stod för låtvalen och jag fick plocka med ingredienser, baka och diska... Nej men han var med och bakade lite på de sista två :) Nu idol och en hel del mys!

Sååå goda :)


Pepparkakor!


Lost


Pyntat med lite rött idag


1 december


RSS 2.0