.

Hemma från match och väntar på lite massage från min sambo. Körde slut på ena låret tror jag, men det ska nog bli bra till imorn igen :) Matchen slutade iaf 14-0 och laget spelade bra, målen rullade in. Men kan inte säga att det gick speciellt bra för mig, hitta inte riktigt feelingen i klubban men det kommer kanske. Fick kanske två mål och nån ass, men det var inte okej. Tror min kedja gjorde tio av målen, har bra medspelare! Är riktigt nöjd med tränarna, ligger på helt rätt nivå och (inte idag) men de får en att slappna av. Idag var det lite för ovant att spela för att jag skulle vara nöjd, hoppas träningen imorn kan ändra på det!

.

Kan inte sluta titta på det här klippet. Dra fram till 4.15, Wicked game, om ni inte vill sitta o njuta lite av Olle hela klippet :) Vem skulle tacka nej till en sån här resa... med Olle haha ;)

.


Hair - I Got Life


.

Tre klipp från förra helgens förfest! Inte den vanliga festen utan Fridas födelsedagsfest som firades med lite pinsamma lekar från Våghals 2!

.

Vill ha mitt PS nu så jag kan fortsätta plugga!

.

Nyss hemkommen från innebandy träning. SKIT kul att träna och det gick ganska bra idag, spelade med samma kedja som förra gången, tror det är tänkt att det blir vi som ska spela. Det blir match för mig redan på söndag iaf, grymt kul!!! Hoppas bollen rullar min väg då :) Nu ska iaf sovas är jäkligt trött i benen efter träningen och den ensamma vandringen hem, det var ingen som kom o mötte mig :( G'natt!

.

Titta va som hamnade i V-ås Citytidning, tjejerna på besök!

.


.

Idag har Johan varit sjuk och varit hemma från sin praktik, inte så bra med en sjuk sjuksyrra kanske. Jag vill verkligen inte bli smittad. Blir jag förkyld så släpper det aldrig och jag vill träna imorn. Så idag har jag varit sjuksyster här hemma, nu skall göras vitaminkick me fruktsallad och glass!

.


.

Mer rabatter och gratis erbjudanden från V-ås stad, gillas. Ska bland annat få en gratis namnskylt från denna fina butik, måste dit. Countryhouse

.

Nu är jag spelklar för H/M så blir kanske match redan på söndag, Jesus! Så kul men oj så nervös man kommer att vara, men det kommer nog laget att förstå och ta hand om mig. Oavsett hur det går så ser jag det som en vinst. Vad man växer av att våga och gå in där man är lite rädd, där det är nytt och man är osäker.


Crea Diem



helt enkelt!

 


.


.

Första träningen gjord med H/M. Gick sådär, lite ovant golv och ovant lag men det var kul. Behöver nog någon träning till på mig att lära känna golvet och några namn. Tränaren vill att jag ska vara med redan nu på söndag... Skulle vara skit kul, men vi får se :)

NU

Oh nu vill jag börja spela. Laget heter Hökåsen/mälardalen och förlorade tyvärr idag. Laget verkar bra, bra stämning och inte för höga krav, precis som jag vill ha det. Nu skall det bara vara kul och inget annat!

.

Väntar på att Johan ska komma hem från sin träning, det känns som att han tränar varje dag. När han väl är hemma så ska vi åka o kolla på innebandy, inte vilken innebandy som helst... Vi ska kolla på laget som jag ska träna med på måndag, ska bli skit kul, längtarlängtar!

Inflyttad

Fick nyss ett häfte där de välkomnar mig till V-ås med massa gratis erbjudanden. Bland annat en GRATIS TÅRTA 8 BITARS!! Det innebär eftersom det bara är jag o Johan som ska dela att jag får sex bitar och han får två! Tänk om man kunde få den här tårtan...

Den vill jag se, lyssna på musiken!


Slödag!

Idag har varit en slö dag, precis så som det inte skulle bli. Men vakna upp och var skit trött och det höll i sig hela dagen, som när man är på väg att bli sjuk. Johan har varit hemma hela dagen inget plugg ingen praktik och ingen träning så vi skulle hitta på lite men det blev mest bara mys. Vaknade med att se på en film, gjorde lite nytta, spelade tvspel, satt upp stället till båten, tittade på tv och lagade citronmarinerad kyckling (Nya favoriten). Nu ska vi bara ta det lugnt (Haha) se på Phantom of the opera, oh den ska jag se på riktigt nån dag. Imorn ska det bli lite mer fart!!

1952

Äntligen kom jag in iaf och skönt var väl det, fick vänta i nästan två timmar... men det var det värt, nej! Nu sitter jag iaf och myser i soffan och väntar på att Johan skall komma hem igen så ska vi sistaminuten storhandla.

Trappan

Ooooh glömde väskan kvar i Gbg med nycklarna in till lägenheten, skit segt och inte alls med flit. Jag tror jag hade fyra fem väskor med mig till Gbg, den jag bestämde mig för att ta med sist från V-ås kom inte heller med från Gbg. Johan är på praktik så det är bara o sitta här o vänta på att han skall komma hem om en timme eller så. Blir inte förvånad om han segar sig lite extra bara för att visa att jag var klantig, och det är väl isf helt rätt! TUUUUR att jag har internett i trappan och två timmar kvar på datorbatteriet, får hoppas att han kommer hem innan det tar slut...

Göteborg!


Hanna

Syrrans killes syster

Bra dag!

Sitter hemma i lägenheten och fixar lite med syrrans bilder, svårt men kul. Kom nyss hem från hårsalongen och det blev ett ganska bra resultat, skönt att bli av med alla slitna toppar. Snart blir det att värma på köttbullarna som blev kvar från gårdagens middag, super gott verkligen. Måste säga att Anna-Brittas köttbullar är t om godare än Tacos!Tack AB
Ikväll åker vi hem till Falun för att imorn åka med familjen Andersson till Gbg och hälsa på syster över helgen, Kalas bra!

Klippa mig

Nu ska jag äntligen ner o klippa mig, tror senaste gången var i Vietnam...!

13.16


Diversity


Höstmys



Ibland är han för söt!

Lundhs

Fredag
  • Biltur med Johan och Lars hem till Falun.
  • Idol och kortspel med familjen Andersson
Lördag
  • Biltur kl 8 tillbaka till V-ås med Johan Lars och AB
  • Åkte hem till Erik och Caroline fick titta lite på underbara Mathilda
  • Plockade ur båten och körde den till Tidö/Lindö, iskallt!
  • IKEA där vi åt och kikade lite
  • Hem till Arosv där vi packade upp våra fina tallrikar vi fått av Lars och AB
  • TACK!
  • Tillbaka till båtstigen för Tacos hockey och kortspel
Söndag
  • Fika på Arosv, Johans hembakade kladdkaka i Dalahästform.
  • Tittade när Erik hade korp match med Team hårdrock
  • Körde AB till stationen, lugnt
  • Körde AB till Sala, inte så lugnt... haha
  • Bakade lite morotskaka
  • Jag och Johan sprang
  • Indiana Jones
  • SÄNGEN
Mycket mysig helg :)

Som hemma!


Lunch

Gjorde lite tacopaj igår, perfekt lunch idag!!

Hovet


Favoritlåt firar många år...


Yesterday

Hey, I put some new shoes on and suddenly everything's right

Alone

Oh Johan kommer inte hem för ens tio ikväll. På dagen är det okej att vara ensam, men på kvällen är det ganska segt och framförallt mörkt...!

Lillsyrran på besök

Isabelle är på besök tillsammans med hennes kompis Elin. De har blivit inbjudna till "modell för en dag" från mig och passar då på att umgås lite också, toppen. Ikväll efter att de är klara med fotandet skall vi ut och äta lite finmiddag och senare besöka något partyställe...
Fotograf: Olof Grind

Titta på den här mysiga

Hittade den här mysiga filmen när jag pluggade, tänk att det går att göra så här...

Söndag i soffan...

Oj idag har det blivit en heldag i soffan tillsammans med min sambo. Det började med Kebab och Pizza till Mr & Mrs Smith, ett snyggt par det där. Sen blev det en massa tvprogram att slöa till, där rann tiden iväg. Senare på eftermiddagen blev det tvspel, COD. Måste säga att jag ägde på slutet, dödade en massa badg och galna hundar!?. På kvällen blev det kokosbollsmys och en ny film. Ja, vi var bakis idag! Imorn blir det inte en minut i soffan!

Fotboll

Precis hemkommen från en Skiljebo förlust. Men det visade sig inte spela någon roll då de andra bottenlagen också tappade poäng och Skiljebo behöver inte kvala :) Nu håller vi bara på FaluFk som om de vinner idag får möta vårat andra V-åslag, VIK. Ikväll blir det lagfest och jag är bjuden ;)

Stockholm1


Underbartbra!

En alldeles perfekt dag idag med shopping kärlek och hockey..! Nu är vi så trötta så ska gå o lägga oss men bilder från våran lilla Stockholmstripp kommer imorn. Anna-Britta vi hade också velat haft dig med!!

RSS 2.0