Bottennapp

Igar skulle vi ut pa safari..

Det borjade med att taxin som skulle hamtat oss kl 11.30 kom 12.40, ganska jobbigt att sta och vanta i hettan. Vagen dit var sen helt galen, de kan ju verkligen inte kora har. Han korde fel ocksa, sa det var en extra lang tur. Val framme sa var det val helt okej mat och sa, bara mkt otrevligt folk, alla var lite smasura.

Aven dar fick vi vanta pa varan taxi som skulle ta oss ner till batarna. Batarna var de minsta och vagorna var dat varsta, vi flog over vattnet och det lat och kandes som om hela baten skulle ga sonder. Val framme dar vi skulle snorkla var vi tvungna att hoppa ur baten, later trevligt.. men vi hade tva britter pa 200kg var pa var bat o sa fort de rorde sig var baten nara pa att valta. Vattnet var sa grummligt att man inte sag nagot alls, inte stenarna heller sa man simma in i en och annan sten. Det var en heldel blod pa baten sen.  

Sen akte vi vidare och vagorna blev bara varre, Mishelle var nastan nara pa att borja grina haha det gjorde resan lite rolig. Nar vi var framme pa forsta stranden berattde de att vagorna var for hoga for att aka vidare. sa vi fick ligga i eftermiddags sol i en halvtimme och sedan aka videra till nasta strand. Nar vi kom fram till den sa hade solen tack vare all forsening gatt ner sa det var iskallt och fullt med mygg.

Vi missade en hel dag med sol.. Men vi hade det riktigt roligt tillsammans.  


27

Fodelsedagen!

Dagen borjade med lite sol och bad. Har haft riktigt otur med vadret, inte mycket sol alls. Efter det motte vi upp vara svenska tjejer fran Bangkok, riktigt trevligt. Vi tog det lugnt hela dagen och laddade infor tacoskvall. 

Vi hade traffat tva svenska killar dagen innan som vi ocksa bjudit och sjalvklart vara norska killar. De tyckte inte om varandra kvallen innan sa vi var lite nervosa nar vi skulle motas upp (de visste inte om att de andra skulle vara med...) Sa vi gick 9 pers till varldens mysigaste mexistalle och det blev riktigt lyckat. 

Vi gled vidare till Cactus, strandens utestalle, och dar blev det FEST. Fodelsedagsbarn som jag var blev jag bjuden pa allt men inte for mkt. Det var en toppen kvall och alla hangde ihop resten av kvallen, klockan sex trippade vi hem efter nio timmars dans. 





Koh Phangan!

Nu har vi bytt Bungalow, och det ar verkligen inte till det battre!!
Vi delar rum med ett tusental myror, tiotal kackerlackor och en och annan snigel! + alla myggen utanfor.

Men vi trivs iaf, 1 minut fran stranden och nara till allt. Nara till fuul moon stranden, som det ar fullt os pa varje kvall!

Vagen hit var den varsta jag har varit med om. mamma sluta klaga pa pappa!!
Jag var helt saker pa ayy vi skulle do varannan sekund. Vi bor precis under ett stort berg, det var en bergodalbana hit kan man saga. fy fan.

I sondags var vi ut pa cactus, grymt kul. Vi traffade forst en SKIT dryg tysk kille, sa jakla pa. Elin fick radda mig fran honom genom att hamta en norrman som satt vid bordet bredvid. Vi lyckades inte for den javla tysken presenterade sig for den nyanlanda och jag var fast igen mellan dessa tva..!! Men sen kom raddningen, Brown eyed girl, borjade spelas och jag for upp ur sanden och borjade dansa som en tok och jag hade lyckats.



Vi slog oss ner vid norrmannen, och satt sedan kvar dar hela kvallen for att inte springa forbi tysken. Kissnodig, javisst!

Bilder kommer imorn pa facebook, och var in pa MSN ni som kan kl 3! 

Vi har det bra, ha det bra!

Timme efter timme

I fredags var jag och Elin ute och shoppade lite, flippflopps och en varsin klanning. Allt for att fordroja tiden..

kl 6 pa kvallen gick var buss till Koh Phangan. Bussresan tog ca 8 timmar, ganska okej buss att aka med och ja han korde bra! Efter den langa bussturen trodde vi att vi antligen skulle fa hoppa pa baten till Koh Phangan, men inte. Vi skulle fa vanta pa baten som skulle komma kl7, vi fick sova i ett litet vilrum som luktade riktigt illa i fem timmar. Dar lag vi pa betonggolvet och blev uppatna av myggorna. 




Efter de 5 langa timmar och en natt utan somn var det bara 6 timmar kvar pa en bat kvar. Vi fick sitta inne i baten, sag inget och det var inte speciellt behagligt. MEN

Val pa Koh Phangan var det helt underbart!! 
Vi har nu tagit in pa nan resort med pool och massa annat harligt, tio meter fran stranden. Tva kvallar blir vi har, sen drar vi oss in mot full moon omradet. spannande! 

Nu ar jag och Elin helt uppatna av myggor, speciellt jag. Benen ar helt tackta av stora roda sar och knana och fotlederna ar helt uppsvallda.. ser helt sjukt ut. Har kommer en vandrande bacill. 
men mamma det ar lugnt vi kopte myggmedel idag, sa vi dor nog inte!    





Suck

Det g[r inte att l'gga upp bilder h'r inte 'n. Bilder kommer nu p[ facebook!


Arlanda-Beijing-Bangkok

Nu efter m]nga timmar p[ flyg s[ 'r vi 'ntligen framme i Bangkok. Flygresorna gick bra, egen TV med spel och massa film var toppen. Beijings flygplatts var sjukt stor och det var inte allt f;r l'tt att hitta. v[ran flight stod inte heller s[ vi h'ngde p[ n[gra som s[g Svenska ut och kom tillslut r'tt. Allt rullade p[ i Bangkok och vi fick s'llskap av tv] vilsna tjejer fr[n J-k;pin. Vi styrde taxin mot Khaosan Road och tog in p[ ett vandrarhem som l]g med f;nstret ut till gatans st;rsta party..! 

Vi b;rjade med att fira att vi var framme med en drink p[ en av gatans tusen utest'llen. Vi tog en varsin annanas sen gick vi hem och la oss. Det 'r inte speciellt bra v'der h'r, all skitig luft.

Med aircondition p[ h;gsta och enda volym s[ fr;s vi ihj'l.. Satan va kallt det var. Elin fick efter halva natten en skit bra id(e)e att g] och st'nga av den. Det blev genast mycket varmare och var efter ett tag RIKTIGT varmt ist. 

Imorse l'mnade v[ra j-k;ping tjejer oss f;r koh samet'. Jag och Elin blir kvar en dag till och imorn [ker vi 10 timmar buss till SOLEN och Koh Phangan. Vi h;rs ikv'll p[ msn och bilder kommer n[gon annan dag!           

Idag smäller det!

Nu är det bara någon timme kvar tills jag lämnar Falun och beger mig till Thailand via Arlanda och sedan Peking. Nu börjar det kännas på riktigt. Jag tror jag har gått minst en mil genom huset nu för att kolla så att jag inte har glömt något viktigt det finns risk att jag har det, jag är sån. Har även gått igenom packningen ett antal gånger, väskan var nämligen nästan helt full när jag var klar, den skulle vara halvfull.. Tag fick ta bort någon T-shirt, ett par byxor och en klänning, sen hitta jag ett extra fack så nu ser det lite bättre ut.

Oh hjälp snart åker vi!! 
Mamma frågade mig vad jag ville äta sista måltiden hemma, TACOS så klart!





Tack-o-så åkte vi! 

      


Happy feet

Inatt sov man inte speciellt mkt och värre blir det nog med natten som kommer. Imorse kvart i sju fick jag hejdåa Johan, sista kramen på minst 4 månader.. det var lite svårt. Det kommer nog o svida ganska mkt första veckorna speciellt men det är bara att stå ut, det är ju trotts allt en bra känsla att sakna någon.





Idag läkte jag mina sår i hjärtat med lite fotmassage på fotfagre.. helt underbart! Nere i Thailand får nog solen hela lite och om inte det funkar får man väl ta lite massage!     

Falun

Jag och Johan har varit nere på stan och kikat efter bikinis eftersom min från H&M inte har kommit än.(KOMKOMKOM) Vi hitta några få, men det var de fulaste jag har sett så vi gick hem igen.

När Johan var och tränade tog jag en liten promenad och passade på att ta farväl av Västerås. Ska åka tillbaka till Falun igen så det är snart tur för lägenheten och hejdåas det är inte lika kul, ush faktiskt. Får hoppas den står kvar när jag kommer hem.

Oh vi köpte nästan ett kilo godis igår, jag gömde lite granna så vi skulle ha på vägen hem ikväll.. det finns några kvar haha  


Klippt

Idag har jag varit ner på stan och klippt mig o färgat ögonfransarna inför resan. Det sved som FAN med färgningen men det var värt att testa på. Kan vara skönt o ha lite färg på dem där nere, kanske man inte behöver sminka sig. Efter det träffade jag Elin en sväng på stan sedan åkte vi hem till henne och beställde en öppenhembiljett från thailand. Ganska bra o ha det klart. 5dagar kvar

Nu sitter jag hemma i Johans lägenhet alldeles ensam. Med lamporna tända i varje rum jag passerar, tv'n på och med spotify på högsta volym. Inte så jätte bra för miljön, jag vet, men ibland behövs lite extra ljus och ikväll är en sån kväll. 
   

 


Tapeter och Lampor

 

 

Idag har jag och Johan tittat på tapeter till lägenheten, hitta några riktigt fina dock dyra. Får se om det sitter några nya uppe när jag kommer hem. (hoppas hoppas) Men det var mer lamporna som lockade idag, vad sägs som en kristallkrona för 45 lax? (Ja ja) 

Ikväll har jag lovat att bjuda ut Johan på lite mat och fotboll (Liverpool) för att fira att han klarat av skolan ett år idag! Grattis grattis. Det blir alltså att fetta lite ikväll, fylla på fettreserverna lite inför thaivärldens ris och nudlar.

 





 


God Morgon!

Det finns små saker som kan få dagen att börja så bra som det bara går. Som att få frukost på sängen, vakna bredvid den man älskar eller kanske vakna vid en soluppgång.. men imorse vakna jag med det ultimata. Jag fick ligga kvar under täcket medan Johan fick lov att bekämpa sängkanten och ta sig till skolan. Finns det något bättre sätt att vakna på?  

 

6dagar kvar!


1 VECKA kvar

På Tisdag nästa vecka sker resans avgång. Resfeber? Nej inte än, men på måndag kommer jag garanterat pirra sönder och hoppa runt som en liten loppa här hemma. Kan inte förstå vad det är som väntar mig, det finns inte riktigt i min värld än.



7dagar kvar så man lär börja planera lite. Idag har jag varit på lite massage, helt underbart och axeln mår som den ska. Senare ska jag ner på stan o fika med herrGren, längesedan så det ska bli kul o träffa honom. Sedan blire direkt vidare till V-ås för att tillbringa lite av den tiden som är kvar med Johan.

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0