Dålig förlorare


Gutt!

Match idag och vi krossa Råby, så jäkla skönt med två kvalvinster. Fick en smäll på matchen som man mår lite halv dåligt av nu, grymt ont i huvudet (men mamma jag klarar mig). I morgon skall jag till Stockholm och jobba lite på trädgårdsmässan med mamma, blir att fota lite.
Ligger hemma i soffan och moffar i mig en massa ostbågar och popcorn, i ensamhet. I morgon kommer killen tillbaka hem och då blir det inte lika ensamt längre.

HR Center

Sitter på kontoret och har lite "fritid" efter lunch. I dag har jag lärt mig Art och Lotus, två "system" vi använder mycket. Jag har fått svara på mejl och tagit hand om några ärenden, det ni. 


Med vänlig hälsning
Caroline Andersson HR Direct, ABB:s servicedesk för personalrelaterade ärenden
[email protected], tel. 021-320200, öppet för samtal 08.30-16.00

---------------------------------------------------------------

Ditt ärende:


SÅJAa!

Det blev vinst första kvalmatchen mot Sala, så viktigt! Var en riktigt tajt match som var på väg att sluta lite hur som helst men vi höll i och tog tillbaka poängen. För min del fick jag jobba mycket med foten, förstår inte vad det är som är fel!? Antagligen vill väll kroppen att man vilar sig från innebandy ett tag snart, bara när jag spelar som jag får ont, aldrig annars, konstigt. Nu ligger jag i sängen och är alldeles blåslagen från alla skott, tacklingar och klubbslag. Så värt när man får med sig tre poäng!

Bra bra

Middagen igår var mycket trevlig med trevligt sällskap och god mat. Det blev jag och Jocke som fick representera ABB och jag tyckte att vi gjorde det bra, jag tror att min outfit gick hem. Maten var mycket fin, trerätters med en massa gott. Med vin till blev man extra nöjd och vid 11 tiden gick vi hem, vilket var tur annars hade man aldrig orkat upp i morse. Jobbet idag har bestått av en massa tekniskt strul på datan för att få in mig i alla system. När några problem var lösta fick jag börja twittra, det är jag som ska ha huvudansvaret för den sidan framöver. Här ser ni vad det är jag gör: http://twitter.com/abbjobbsverige Det är mycket just nu, det är mycket att ta in och hjärnan får jobba på högvarv. Men det är bara bra, så bra!!

ajuste

Favoritkillen åkte till Malaga på träningsläger i morse och kommer inte hem för ens på söndag. Hade nästan glömt det i all fart som den här hjärnan är uppe i nu. Kommer saknas på natten när jag inser att jag har 5 kuddar för mig själv men annars kommer jag nog ha fullt upp med allt annat så det kommer bara att rulla på. I morgon är det jobb hela dagen och match senare på kvällen, kommer vara helt slut efter denna vecka, bra bra!

Mässa

Har haft en hel dag på arbetsmarknadsmässan Högvarv med Abb. Haft en rolig dag med mycket frågetecken och funderingar. Till en början kunde jag inte ta emot så många frågor men efter ett tag kunde jag svara på en del. Det var nästan bara utländska studenter som kom fram till mig och det var en hel del konstiga uttal som man fick försöka förstå. Ikväll ska jag och Jocke, min "kollega",  på middag med hela baletten, runt hundra personer är bjudna och det ska serveras fin mat med fin dricka och fina kläder...

Det rullar

Första praktikdagen avklarad och jag är lite lagom trött i huvudet, mycket information att ta in. I morgon ska jag vara med på en mässa på högskolan, stå med och svara på frågor... haha jaja blir nog mest jag som får ställa frågor till studenterna. På kvällen sen är det middag med dresscode och allt, jesus, får se om man kommer in eller blir portad, har ju inte den bästa garderoben nu när man inte har jobbat. Det är "fint folk" jag jobbar med nu!

Kvällsmys

Skype'ar med favorit killen <3 I morgon blir det tåget hem igen för en helt ny vecka :)

In Falun

Inväntar tjejmys i världens kanske mysigaste stad! I morgon blir det att heja fram IBF's damlag och kanske kolla lite på skidspelen, en bra helg.


Jansson på besök


For Japan with Love

Genom att SMSa AKUT JAPAN till 72900 skänker du 100kr via Röda Korset.

Saknar


Va?

Snöoväder i morgon? 1 decimeter? Det är ju vår nu...

Puffa tillbaka

Idag har jag hängt med Madde hela långa dagen. Det började med shopping till hennes nya lägenhet på IKEA, mycket trevligt, bara det att de så klart inte hade fått in flera skohorn. Shoppingrundan avslutades med Korv med bröd, tack Madde, ruskigt gott när man är hungrig. Sedan drog vi vidare till Erikslund där det blev mer inredningsshopping, hittade en ny favorit affär, chilli. Trots alla favorit affärer blev det inget inhandlat för min del, väntar fortfarande på den månaden man kan leva på lite lön! Efter turen så åkte vi hem till Madde och kollade in hennes läge, mycket snyggt och där blir det många fester efter hemma matcherna ;) Nu ska ja städa lite och sen innebandy, får se hur mycket motivation man hittar på träningen i kväll!

Someone like you


Mässa med mamma


Klart!

Nu är det klart! Nästa vecka börjar min praktik och håller på i tre månader, det här känns toppen!

Skiner som solen!

Idag ringde de från arbetsförmedlingen och sa att jag MÅSTE ha gjort ett jätte bra intryck på arbetsintervjun för de hade ringt från ABB och sagt att de verkligen ville ha mig. Att de hoppades på att jag valde dem före fotojobbet!! Så kul att höra. Hon från arbetsförmedlingen var jätte imponerad och sa att de aldrig har ringt och frågat så förut och att de hade varit lyriska när de pratade om mig. Lilla mig! Hon sa också att det här var en chans som bara kommer en gång, det är nästan omöjligt att få in en fot där! Ooooh

En helt ny dag!

Dagen började med ett besök hos frisören, ska man på arbetsintervju måste man ju se bra ut. Jag trodde att jag skulle klara mig på 2-3timmar men inte. 10-14.20 satt jag hos frissan, med ett resultat som knappt syns, för 1000kr. Jaja, det var skönt iaf och håret blev klippt. Jag sprang till arbetsförmedlingen för att ställa lite frågor inför intervjun, och de sa hur lyckligt lottad jag var som var utvald, en tjej sa t om "jag förstod att det var du som blev den utvalda". Kulkul! På väg hem ringer jag upp ett samtal jag hade fått under klipptiden och det visade sig vara en fotograf som jag sökt jobb hos och de ville att jag skulle komma på intervju på fredag, najsnajs. Till att börja med är det skolfotograf och lagfoton sen om man är duktig får man kanske jobba vidare. Arbetsintervjun på Abb gick iaf riktigt bra, de var super trevliga och jobbet verkade grymt kul. Jag skulle dessutom jobba tillsammans/åt Johans gamla fotbolls kompis, sammanträffande. Hoppas på att jag får den platsen, det kändes jätte bra och jag tror att jag gjorde ganska bra ifrån mig! Snart träning och möte med laget, idag finns inte en minut över :) Det är jag glad för!!

Innebandy

Nu ska jag iväg o kolla på Erik, blir nog ensam. Har jag tur kanske Caroline och lilla Matilda är där o kollar :)

Bakis

Igår städade jag hela lägenheten för att sambon min skulle ha lagfest. Åkte iväg på match och förlorade med 5-0, ingen bra match. Åkte till Madde för att komma ifrån lagfesten och hade en riktigt trevlig kväll där. Kommer hem till lägenheten som luktar öl, sur mjölk och pizzarester. Städar undan allt för att försöka få bort stanken. Åker ner på stan för att hämta Johan kl 3 på natten, bara för att vara snäll. Han är så klart inte på plats och där åker jag runt i taxi kaoset och försöker få tag på honom utan svar. Efter en kvart får jag ett svar och då har de inte ens börjat gå. Jag drog hem rasande och var galet besviken, han vet att jag inte tycker om att åka bil nere i stan. Väl i sängen sen hör jag dörren flyga upp med en smäll så hela lägenheten skakar och han är ursinnig för att jag inte körde hem honom. Nu ligger han bakfull i soffan och säger inte ett ord, hoppas snart att han inser att det inte är jag som gjort fel och att jag hade all rätt att åka hem igår, hoppas på ett stort förlåt för orden som flög ur honom igår. Varför blir det alltid en massa tjafs när killar har lagfest? Idag är jag också "bakfull".

Ojda

Idag på tåget hem från Stockholm så ringde de från ABB och vill att jag ska komma ner på intervju för en praktikplats. Jag och 3 andra har blivit utvalda och de var "främst" mig de ville träffa, av alla 150...

Mot Stockholm

Uppe tidigt idag och gör mig klar för en dag i Stockholm med mamma!

Fixar lite


Har fixat lite med några bilder till min lagkamrat, Anna. Är lite trött på datan just nu och längtar till träningen ikväll!

Bättre sent...

Idag har jag och Johan firat Matildas födelsedag, lite sent. Vi fick riktigt goda semlor och kakor till gott sällskap. Den lilla ungen är bland det bästa jag vet, om jag har en dålig dag tänker jag på Matilda och då kommer leendet tillbaka. Vi hittade iaf den här "pippi" tröjan åt henne som kanske kan passa nu när våren kommer, så klart fick hon en inslagen baba(banan) också.

En film man bör se!


FilmTips

Hachiko - En vän för livet!
När akita-valpen kommer till sitt nya hem, dröjer det inte länge förrän han och hans husse är oskiljaktiga. Varje dag vid samma tid, när hans husse Parker Wilson (Richard Gere) slutar jobbet, står Hachiko och väntar på honom vid järnvägstationen. Hunden blir en älskad familjemedlem. Men en dag får Hachikō vänta förgäves, hans husse kommer inte. Trots det väntar han troget på honom varje dag i under de kommande nio åren. Hachikōs öde berör många människor, som passerar stationen och de hjälper honom med mat och varma ord. Baserad på en verklig händelse
Var längesedan jag grät så mycket till en film!

Behov 3

Vad är en hemmafru utan vatten??
Jag kan inte diska, tvätta, skura, laga pasta-ris-potatis, torka fönster eller vattna våran lilla bonsai!

Behov 2

Tillslut fick jag iaf ut all smet med hjälp av att varm vattnet fungerade som det skulle. Så där stod jag i hemskt hett vatten och panikade ur smeten ur håret. Hade håret reagerat som hårbotten hade jag varit röd som pippi i håret nu. Behov två kom av att jag skulle borsta tändera... Inte alls fräscht och behagligt i hett vatten, inte i brunt kallvetten heller. Kom tillslut på att jag hade en flaska med vatten som jag hade sparat till vårat älskade lilla kräsna bonsaiträd. Perfekt!

Behov 1

I morse skulle jag göra mig klar för jobbmässan, måste ju fixa sig lite så man får jobb. Duschade håret och lät en hårinpackning sitta i, satte mig i soffan i tio minuter och lät inpackningen verka. När jag senare skulle skölja ur smörjan så kom inget vatten... det var bara att vänta på vattnet. Det kom igång igen efter ungefär 30 min men det var alldeles brunt. (Shit Madde kommer o hämtar mig om 20min) Tillslut ändrade vattnet färg och jag lät det stå på ett tag, det fortsatte att komma fint rent vatten, jag stoppade huvudet under kranen och efter att ha sköljt huvudet i 1 min ser jag att vattnet börjar bli brunt igen, ush...

Jobbmässa

Idag har ja och Madde från laget varit på jobbmässa och jagat jobb. Det var trevligt, eller det var galet mycket folk och stressigt varmt och trångt... men mitt sällskap var ett stort plus! Vi hoppas på att få jobb tillsammans på nya Intersport, det vore väl allt för härligt! Jag och Madde,vilket team!

Nej

Så onödigt och i helt fel tid!

Soligt och fint idag!

Från en morgon då jag är på väg till jobbet, oh jobb!

RSS 2.0