Laddning klar

Så skönt att åka hem över helgen och få en extra dag att sova, precis vad som behövdes!

Sista timmarna sen långhelg för mig!


Nej

Har också en massa godis kvar från mässan... Så klart hamna det på vårat rum, har snart käkat upp hela skålen! Säger till mig själv varje morgon Nej Caroline idag blir det bara 1godis.. slutar med 31... minst!

Så här kul har vi på jobbet :)

Fixar med bilderna till Career Days. I väntan på Jockes granskning av ett mail blev det lite lek med en av bilderna. Tycker att Jocke borde göra det här till en tavla :)

myser i soffan

I väntan på tvätten ligger jag i soffan och lyssnar på Hanna, syrrans killes syster.

På jobbet!



Sitter och fixar lite med bilderna från Career Days, bra dag på jobbet!

Den rosa kvällen!!


Lagfest


Internett baby!

Härligt med internett, kan man säga G'natt till pojkvännen face-face! Nu blir det en sväng hem till syrran för att umgås och äta lite tacos :) I morgon blir det fullt ös så det blir tidigt i säng, Johan!


Göteborg

Nu drar jag iväg till Göteborg med jobbet. Har jag inte tur och har internett på hotellrummet så hör ni inte från mig förens på söndag som tidigast :) Det börjar med middag hos syrran ikväll (som jag själv har bjudit in mig till). Morgondagen bjuder på 100% jobb, börjar kl8.00 och slutar 22.00, kommer vara HELT SLUT. På lördag blir det sedan bröllop, hoppas på fint väder. Söndag ska jag bara ligga hemma och sova!! 

 

Sova?

Har varit lite trött i veckan. Tror det beror på min kära sambo som inte går upp och jobbar på dagarna utan i stället ligger i soffan och sover och tittar på film. Är sedan pigg på kvällen, ni förstår. Igår på jobbet var jag riktigt riktigt trött och tänkte att Nej caroline du får lägga dig kl 10.00 ikväll... Det gjorde jag. MEN sen har man en sambo som var på trav med fotbollslaget och efter det drog iväg på bio till kl 03.00 utan att höra av sig. Så man låg och var orolig och arg/besviken hela natten. Idag är jag trött!


Medan vi andra tränade...

Världens bästa korvätare!

Sjukt söt!

Sitter och fixar med bilder innan sängen bjuder in. Lovar tjejer, lagbilderna kommer snart i morgon om jag hinner :) Sivan hund får stå för dagens bilder, sjukt söt, som en liten present!

På kontoret!

Sitter och jobbar lite på kontoret, håller på att göra en film för tillfället. Längtar till helg, blev en lång vecka när lördagen gick bort för jobb. Nästa helg blir det Göteborg med jobbet, kul kul! Och bröllop på det, Johans fina kusin, kommer att bli trevligt! Kanske dags att samla lite inspiration för framtiden :)

Myslunch i parken


Salt och peppar!


time flies!


Finaste blomman


Tack Madde!

Ligger nu i sängen och ska snart fälla ner ögonlocken. Är helt sjukt trött, vilken dag det varit. Grymt kul! Har avslutat dagen på balkongen med Madde och mys, precis vad jag behövde :)

Många bollar i luften

I morgon blir det jobb. Rekryterings-event med Bombardier, kan bli ruskigt stort!

Valborg del 2, Flourskölj!


Men va?

Sitter och tittar på Så ska det låta i brist på energi och kanaler, har det någonsin varit så här dåligt??

Valborg del 1, lugnt och fint!


Vart tog värmen vägen?


Hej bloggen!

Ooh är så trött. Förstår inte varför det inte släpper, måste ha nån förkylning på gång. Sover faktiskt väldigt mycket. Väntar på att Herr Lundh ska komma hem från sin träning så vi kan ta ner alla kartonger till källaren. Har åkt slalom genom lägenheten i flera dagar nu, trött på det också. Har mycket att fixa med på jobbet, kul och är inte trött på det. Sååå skönt att inte känna ångest inför att gå till jobbet, som det faktiskt kunde vara på posten speciellt måndag-torsdag. Nu har jag äntligen tagit mig tid för datan igen och fixat läxan med mammas bilder. Hoppas på att det blir bra nu så jag kan börja fixa in alla vardagsbilder :)

Fina mamma :)

Lunch



Idag blev det lunchlyx på spicy med pojkvännen :)  


RSS 2.0