Det är fart på mig

Satt i min ensamhet och kollade på gamla bilder som låg kvar på datan. Hittade bilder från studenten. Det känns som igår, trots att det var över två år sedan. Det går alldeles för fort nu.. 

Jag kom nyss hem från min Asien-tripp, jag var ju nyss på väg dit!?

Hur skall man hinna med allt, hur skall man hinna njuta!? 
Jag får nog njuta genom mina minnen och det jag spar, det som händer just nu går alldeles för fort idag.
Och jag är bara 21.. !
 


Gustav T och jag innan balen 2008

"Jag fick bilderna på oss idag.
De var nedstuckna i brevinkastet-
och hade fastnat såklart
Bild efter bild
bläddrade jag genom den del av mitt liv
som varit den finaste
Tårarna rann och föll på era ansikten
  
De här bilderna
gjorde min dag
till de bästa och ibland de sämsta
av årets alla dagar

Nu är det ju slut.

Nu har jag alla bilder
jag nånsin tog av er
Jag har alla minnen
sparade inom mig
Det kommer inga nya.
Inga nya, fina minnen
som gömt sig någonstans
och bara behövde lite hjälpt att komma fram"

3 ring


V-ås

Lugn söndag med mys och spel :)

Hittade Johans kamera på datan, var inte så morgonpigg men en bild blev det

Njuta


Äntligen hemma!

Nu var man da hemma, haha har svart att anvanda ÅÄÖ fattar inte nar jag ska lara mig!

Vi skulle kommit hem kl 6 på kvällen svensk tid i torsdags, den 3 juni. Men blev fast i Ryssland.. hemskthemskt var som fångar där. Inlåsta på ett hotell. Grymt jobbigt när man suttit i tio timmar pa ett plan och väntat på att få komma hem. Jag grät och Elin var rasande. Vi var tre stycken som inte fick åka hem, jag Elin och en annan tjej vid namn Yonna. ALLA andra fick åka HEM..! Vårt flyg skulle gå morgonen dagen efter 8.50, vi skulle bli upphämtade 7.00. Vi väntar på att vakterna skall släppa ut oss, efter en stund visar det sig att det ar frukost kl7 och hämtningen skall komma senare, inte sa farligt tyckte vi. Våran boardingtime var kl 8.10, 7.50 är vi fortfarande inlåsta pa hotellet..
Som tur var Elin lite arg, så hon fixa sa vi fick prata med den enda på hela hotellet som kunde Engelska efter att ha hoppat på en av vakterna. 8.10 Får vi tag på en som kan prata engelska och säger att det ar lugnt varan pickup kommer kl 10.00
Elin blev inte mycket gladare o skällde ut henne och bad henne fixa det här fort. Halv nio står vi fortfarande inlåsta med tre dumma stora typiska rysska vakter, hemska. Bussen kom och vi sprang emot bussen. Fick springa genom hela flygplatsen och hann precis. Äntligen på väg hem!!
Väl hemma skulle sedan Johan överraskas först. Men den jäveln har låst dörren som han inte skulle. Jag hade med kameran hela vägen upp i trapphuset och skulle spara första minen. När jag ringer på tre gånger och inte får något svar slänger jag ner väskorna och är på väg över till grannen för att få låna telefon som jag inte har.
Då hör jag någon som öppnar dörren.. "Men men men va faaan" tittar på mig med en inte allt for nöjd blick "Nej nej nej jag har inte städat." Johan backar genom hela lägenheten och jag ropar på honom att stanna och ge mig en kram. Tillslut kommer kramen och båda står och skakar och förstår nog inte riktigt att det ar sant, jag var äntligen hemma!

RSS 2.0