Film mys och godis för 100 spänn!!!


Äntligen

Klara med det värsta av målningen! Godnatt äntligen

Färg överallt!

Efter många timmar är vi nu klara för den här gången, skall strykas på två gånger till!!!

Idag har det pysslats

KÄRLEKEN ÄR!

Klant klant klant!!

Som alla vet så skar jag bort en del av fingret i fredags på jobbet. Slant med en "pelikan" när jag och Jakob gick och pratade. Fick sitta på akuten i 4 timmar o lägga om den del av fingret som aldrig slutade blöda. Nu kommer jag ha ett hål i fingret eller mitt finger kommer inte vara lika brett som det var tidigare, det är jobbigt. Men det värsta är att det gör så jäklans ont!!
Sen är jag totalt handikappad, trotts att det bara är ett finger och inte en hel hand. Men fingret är stort som en stor bulle och tar plats vart jag än ska, och jag slår i och andra slår i.
Som igår..
Tänkte att nu skall jag ta tag i min smärta och inte bara ligga och ha ont. Jag tänkte ta reda på min o Johans jätte hög av disk. Det var svårt i början, försök själva att diska med bara en hand. Sen började jag slappna av och tänkte inte så mycket på att BULLEN stod ut och är typ dubbelt så lång som mitt finger egentligen är. Då blev det dopp i grytan med bandaget.
Jag fick panik då diskmedlet skar in i mitt sår och jag nästan såg bakterierna stångas in i blodet. Jag sprang till toaletten och sköljde av hela bandaget för att få bort baciluskerna. Sen var det bara att ta fram de nya grejerna. Jag slet av mig bandaget som satt fast i såret, ont som fan, stod ensam på toan o grät och tänkte på det fjärde ska det ske o så ryckte jag. Smärtan flög upp till taket och landade sedan i mitt finger där det öste fram blod. Panik igen, varför är inte syster Johan hemma. Efter ett tag kom det nya bandaget på och blodet sluta tillslut att rinna...
Men smärtan den är kvar
Gör inte om det här, och lek aldrig med fåglar!

Solen kom fram kom fram!

Ska hem till Katte o ta lite bilder direkt efter jobbet, skall bli spännande :)
Blir samtidigt bjuden på Lax och potatitos, kommer bli perfa bara vädret håller sig någolunda!





Imorgon är det torsdag, sen kommer fredag o lördag!!!!

Brudar!

Hade en grymt trevlig kväll med systrarna Wattberg och Mosen Finn! Det blev pizza, kex vindruvor ost och en massa vin!

Senare drogs det vidare till Åh där det blev dans av :)


Idag mår man då inte så bra, inte så jätte bakis men mycket mycket annat! Man kanske skall hålla sig till sina tjejer i fortsättningen så blir allt bra.

Vart tar tiden vägen?


Längesen nu...

Igår var vi och fiskade med familjen Andersson. På vägen ut till sjön blev jag biten/stucken av två jordgetingar. Samma höjd och ställe men två olika ben. Det gjorde brutalt ont. När vi skulle gå tillbaka spang jag över bron där de stack mig, men det hjälpte inte. Tre bett/stick till... OCH ingen annan blev stucken/biten. Hopplöst! 

 

Min darleno!

Det här är världens bästa katt, trognaste mysigaste snällaste sötaste!


Men en dag var hon något helt annat...





Ser ni huggtänderna?


Tankar från kudden springer in i min hjärna ibland



Neej, inatt var det hemskt svårt att sova. Allt som inte fick och de som inte hade plats på min kudde hoppade in i mina tankar. Jag log vaken o svor åt mig själv att inte tänka så mycket på allt och i stället bara sova, bara sova. 

MEN halv5 somnade jag och halv6 ringde posten klockan som snällt bad mig att gå till jobbet, eller den här morgonen just den här morgonen hade jag mammas klocka... och den SKREK!

Idag blev ett mörker, så nu ska jag SOVA!

Zakynthos

En helt underbar vecka i Grekland, Zakynthos. Strålande sol alla dagar och upp till 37grader på stranden. Vi solade mest och åt glass men två mycket speciella trippar blev det också. En till smugglers wreck, det som ön är mest känd för och sedan en turtlesafari (caretta-caretta sköldpaddan). 

Nu är man hemma igen för att vila ögonen lite efter allt fint man har sett. Men imorn börjar det igen, vackra fjällgrycksbo!  


Olivträd



På väg till "Smugglers wreck"

Njuter i solen

Strand promenad på kvällen

Johan - Poolen i solen på en madrass med en bra bok tillsammans med en bärs!



"Är du med nu da?"

Hopp






Smugglers Wreck



Hopp hopp hopp!

Sköldpaddssafari

Tidigmorgon

Vilket fik? mitt ute på ön...

Semester!

Midsommar!


Nästan för söt, på den här bilden

Killarna mot tjejerna

Gissa vilka som vann ;)



Vardagsmys





Några varv runt Stångtjärn

Det ska bli fart på honom


Fisketur i Hawaii





Packar bilen för tre dagar i tält 

Äntligen på väg!

Svårt att hitta

Äntligen framme och solen skiner

Kepsen backochfram...  

Och fort gick det



Mer blev det inte


Och nu GREKLAND


RSS 2.0