Koh lanta

Efter en helvetisk bat/bil/buss/gang fard ar vi antligen framme pa koh lanta. Vagen hit var inte latt, allt krangla och tog extra tid, vi fick aka buss istallet for bat osv. Jag hade feber hela vagen, sa det var riktigt varmt. Det kandes inte sa himla sakert alla ganger, satt och holl pa alarmet hela langa vagen, tack katte.

Val framme fick vi ga o leta efter boende i flera timmar kandes det som, i sjuk hetta. Tillslut hitta vi ett stalle som vi bor pa nu, en bit bort men helt okej. Vi delar rum med tva killar som vi tog dykkursen med, Oscar och Andreas, trevliga killar det.

Idag hyrde vi moppe och var ute och kika lite. Det borjade inte allt for bra, Elin brande ratt in i huset vi bodde i.. som tur var stod det massa sopor utanfor sa de stotdampa lite, haha sag kul ut vill jag lova. Hon satt inte pa, sa Elin klarade sig fint. Vi var lite radda for att hon skulle klara resten av resan, men det gick galant. 110 pa sma grusvagar ar helt galet kul ;)

Vi letar efter Anders och Bjorn, men har inte hittat dem och det var langesedan nu vi fick svar pa sms. Kanske middag ikvall, hoppas pa det.

Nu ska vi boka resa till Phiphi som vi aker till pa torsdag, dar ska vi traffa mer dykkompisar och nagra vanner till Elin fran v-as.

Far INTE glomma.. Idag hitta vi ett stalle med SVENSKT GODIS!! oh det tog slut alldeles for fort, men det var dagens hojdpunkt, det och crashen.


Kommentarer
Postat av: pappa

Mera snö åt folket



Vi ser att du träffat en massa killar men ingen är väl som Johan......?

Vi var till Borlänge och såg Dalkurd - Skiljebo i Lördags, Brrrrrrrrrrrrrr vad kallt.

Kanonvinter här hemma, skidor och skridskor varje dag, snart blir det tv-soffan och OS.



Drive carefully out there

2010-02-09 @ 17:23:47

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0