Phi phi

Det borjade med att det var fullt med boende pa hela on. Som tur var blev vi uppmotta av tva dykkompisar, Johannes och Marcus, som vi ocksa fick bo hoss. Helt gratis, jag vet ganska fult. Men iaf boendet var inte mkt till boende, vi delade alla fyra pa en sang som inte var mkt storre en an 90 sang. Dar lag vi alla fyra pa tvaren med fotterna ut pa golvet och inget annat i rummet. Toaletterna i korridoren var nerkissade varje dag och inget handfat, ingen spegel!

Men vi hade riktigt kul ihop. Vi lag i skuggan pa stranden pa dagen och gick ut och umgicks pa kvallarna.. Det kom fler dykkompisar. Pontus och Simon, Fanny och Evelina, Andreas + David + David och Erik. Vi hangde ihop varje kvall.

14feb drog Marcus och Johannes sa vi fick ta over rummet, antligen sova at ratt hall. Rummet kosta 600 bath och var det dyraste vi har haft, vidrigaste ocksa. Vi drog ut med Pontus och Simon pa en snorkligtur och firade alla hjartans dag, heldag pa havet. Grymt fint! Bilder kommer snart, nar det funkar..  





Besoket pa phi phi avslutades som det inte far gora!! Jag sparkade upp tan pa stranden, varlden sar, (mamma vi la om det pa en gang) och det kanns precis som om den ar av!! :( Vi ska avvakta o se lite, men blir det inte battre en sahar blir det sjukan snart.

Den 16 akte Pontus och Simon till kolipe, jag och Elin akte vidare till Ao nang for att traffa Anders och Bjorn!!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0