Langkawi

Efter en lang fard fran Ao nang ar vi pa Langkawi, en liten o som tillhor Malaysia. Vi traffade av en slump Fanny och Evelina pa baten ut till on sa vi styrde ihop ett gang tillsammans med tva stockholmare och en Amerikan. Vi leta boende och hittade tillslut ett hus som vi hyrde. Vi var 11 pers i ett tvavaningshus. Kok,badrum,tv, soffor och en egen pool, stallet var helt okej. Jag och Elin tog basta platsen pa undervaningen med AC och dubbelsang. De andra fick sova pa overvaningen i dubbelsangar och en heldel extra madrasser.

Vi har legat pa stranden hela langa dagarna, i skuggan oftast. En kvall drog vi ivag mot donken, galet gott maste sagas. Shoppingen var urusel sa det var bara att aka tillbaka, blev en dyr donken runda.

Vara svenska killar fick besok och drog vidare till ett annat stalle, tysken ocksa. Istallet fylldes deras sangar upp av Pontus och Simon fran dykganget.









Idag var vi och badade i vattenfallen med brudarna fran huset, Fanny Evelina Elin (Lisa och Alice fran England.) Det var helt underbart, vi gled runt bland klipporna och lag o svalka oss i vattenpolarna. Elin pase blev dock tagen av en apa nar vi precis anlant, den tog chipspasen, mentos och hennes alskade "forsvaret". Alla blev skit radda, de var helt galna. Eftersom Elin hade kameran och pengarna i pasen var hon tvungen att springa efter, apan slappte dock sa det blev ingen fight..


Kommentarer
Postat av: Mamma Monica

Hejsan hej!

Skönt att allt är bra:)

Här är -25 och alldeles för mycket snö!!!

Vackert är det ju men nu vill vi ha vårkänslor!

Jag har mycket att göra och snart, snart är det KLART:)

Ha det bäst!

KRAMAR mamma

2010-02-23 @ 08:31:07

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0