Arlanda-Beijing-Bangkok

Nu efter m]nga timmar p[ flyg s[ 'r vi 'ntligen framme i Bangkok. Flygresorna gick bra, egen TV med spel och massa film var toppen. Beijings flygplatts var sjukt stor och det var inte allt f;r l'tt att hitta. v[ran flight stod inte heller s[ vi h'ngde p[ n[gra som s[g Svenska ut och kom tillslut r'tt. Allt rullade p[ i Bangkok och vi fick s'llskap av tv] vilsna tjejer fr[n J-k;pin. Vi styrde taxin mot Khaosan Road och tog in p[ ett vandrarhem som l]g med f;nstret ut till gatans st;rsta party..! 

Vi b;rjade med att fira att vi var framme med en drink p[ en av gatans tusen utest'llen. Vi tog en varsin annanas sen gick vi hem och la oss. Det 'r inte speciellt bra v'der h'r, all skitig luft.

Med aircondition p[ h;gsta och enda volym s[ fr;s vi ihj'l.. Satan va kallt det var. Elin fick efter halva natten en skit bra id(e)e att g] och st'nga av den. Det blev genast mycket varmare och var efter ett tag RIKTIGT varmt ist. 

Imorse l'mnade v[ra j-k;ping tjejer oss f;r koh samet'. Jag och Elin blir kvar en dag till och imorn [ker vi 10 timmar buss till SOLEN och Koh Phangan. Vi h;rs ikv'll p[ msn och bilder kommer n[gon annan dag!           

Kommentarer
Postat av: Mamma Monica

HÄRLIGT att ni är framme<3

Det första jag kollade på när jag kom till datan på jobbet:)

Ha det bäst, och ta hand om varandra!

( du får klura på det här med tangenterna på datan ;)

KRAMAR från MAMMA Monica

2010-01-21 @ 08:37:07
Postat av: Johan

Kohasan road, been there done that. Visst är det skitig luft.. =) Håll ögonen öppna efter vägen imorgon, det kommer att bli mycket nya intryck. Fy tusan vad kul. Be den som kör att köra försiktigt.. =) puss o kram

2010-01-21 @ 16:26:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0