Nha trang





Nu ar vi antligen i Nha trang. Bussturen hit var hemskt lang och jobbig, varsta turen hittils. Var nara att kora pa barn som lekte langs vagen och var nara att krocka med ett antal bussar som ville fram lika fort som var chaffis ville. Det var en nattbuss, men sova det gick inte alls. Varje minut tvarbromsa token och alla i bussen flog fram mot stolen framfor, gjorde galet ont.   

Nu njuter vi av sol och bad igen, efter den riktigt daliga luften i Saigon ar det riktigtriktigt skont. Vi har traffat tva riktigt bra tjejer som akte i samma buss som oss. Vi var o kakade igar och det var mysigt och gott, vitloksbrod!!



Jag och Elin har antligen sytt upp bikinis, tva var! Far dem imorn, hoppashoppas att det blir bra! 

JATTE roligt med kommentarer (fortsatt). Vill hora att det finns folk hemma som fortfarande lever!   

Vi kommer vara har i nagon dag till, sen aker vi till "den eviga varens stad" Da lat och sedan vidare mot KAMBODJA. Efter en tripp dar blir det tillbaka till Vietnam,norra, i tva veckor till.. ojoj!!


Kommentarer
Postat av: Anna-Britta

Fy,vilka faror ni utsätts för!

Idag har Lars och jag varit i Siljansnäs och kapat av syrenhäcken ( mot vägen ). Jag tycker att resultatet blev godkänt.Vi får väl se,när det börjar grönska, om vi har tagit död på den.Fick precis en bild av Lapporten från Johan som sitter på tåget på väg hem just nu.De har tydligen haft det helt underbart med skidåkning i gassande sol.

Kram Anna-Britta

2010-04-05 @ 17:06:20
Postat av: Frida

Det låter spännande det ni får vara med om Carro! Ville bara kommentera och visa ett livstecken;) Har dock råkat ut för världens förkylning, men är äntligen på fötter igen! Nu väntar 4 dagars jobb sen blir jag arbetssökande! Längtar enormt efter resan som blir närmare och närmare... :D Ha det såå underbart och var rädd om dig vännen! <3

2010-04-05 @ 18:57:47
Postat av: Martina

Mysigt ni verkar ha det! Väldigt avis..

2010-04-06 @ 18:51:21

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0