Nara doden

Igar skulle ganget aka till sihanoukville, det borjade med att bussen var en timme sen..

Nar vi akt buss i ca tva timmar sa borjar bussen plotsligt bromsa in och tuta pa ett hysteriskt sett den aldrig har gjort forut. Det smaller till i bussen och vi kor av vagen, nagon meter. Bussen vinglar sedan mellan vagen och diket och hamnar snart pa vagen igen, men har nu nagot under bussen i fronten som gnisslar. Vi forstar att vi hade kort pa nagot, trodde att det var en ko, men insag av ljudet att det inte var det. Bussen kor ytterligare 100meter och de som sitter langre fram i bussen skriker i panik att bussen skall stanna.

Bussen stannar och det visar sig att vi har kort pa tva ungdomar pa moped, i alldeles for hog hastighet. Alla i bussen springer ut, det har ar pa natten sa man ser inte sa mkt utanfor. Vi vagar oss fram, dumma som vi ar, ser en helmosad moped. Alla borjar skrika och de antar att mopedforarna ligger under bussen, doda. Man letar efter dem.

Varan chauffor hade rusat ut i skogen sa fort han hade lyckats stanna bussen. Han var helt borta sa de som satt langst fram. Vi var jatte nara att kora in i ett hus, och da hade det gatt riktigt illa med tanke pa farten vi kom i.

Tillslut hittar man dem langre bort, dar de hade blivit pakorda. Ena ar medvetslos, den andra ar vaken, men allvarligt skadade. Vi vet inte alls hur det gick for det har tva for det tog over 1timme innan amulans och polis kom och det var da vi fick rulla ivag, utan chauffor och besked.

Efter 3 timmars vantan pa ny buss akte vi vidare kl 3 pa morgonen, halv tio fick sedan nasta buss motorstopp.. Vi fick vanta pa nasta buss.. 



12 var vi framme och var da 7 timmar forsenade.  

Vi mar nu bra, bara det att vi ar valdigt trotta.

Kommentarer
Postat av: Anna-Britta

Fy, jag förstår att ni blev skärrade.För egen del har jag återvänt från ett vårlikt Bryssel. Vi har upplevt mycket även vi. Belgiskt öl,Eu-parlamentet,konstmuseeum, busstur genom Bryssel, långa promenader och nattliga äventyr.

Nu sitter jag och jobbar för fullt med att skriva omdömen inför kommande utvecklingssamtal med mina härliga elever. Ha det bra! kram

2010-04-16 @ 18:23:48
Postat av: annso

vad otäckt! :s

2010-04-16 @ 19:23:03
URL: http://kiingwood.blogg.se/
Postat av: Martina

Men shit och ni vet inte hur det gick för dem som blev påkörda.. :S Låter inte trevligt, men kan tänka mig att det händer alltför ofta på obelysta smala/krokiga vägar i Kambodja..

Skönt att ni mår bra i alla fall!

Kramar

2010-04-16 @ 19:53:49
Postat av: mamma Monica

Usch usch! Vi hoppas att de klarade sig.

Skönt att ni mår bra.

Längtar efter dig<3

Kram Mamma

2010-04-17 @ 09:13:05
Postat av: Kim

Fy fan det dar lat ju inte allt for roligt. Hoppas dom klarar sig. Erik beratta att om Buss/lastbilschauforer i thailand iaf kor pa nagon sa kor dom over dom igen bara for att gora sig av med vittnet, helt sjukt. Kanske var darfor han bara stack, lite svart att kora over er alla. Hur som helst var det skont att det gick bra for er iaf. Hoppas ni far en grym fortsattning pa resan!

2010-04-18 @ 19:04:34

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0