Mekongdeltat dag 1
En hel dag langs floden, in i sma byar. Dagen borjade med att smaka pa kokosgodis, det godaste jag har atit. Vi fick folja med fran kokos, hur det mals ner, blir deg, utkavlad, hackad, packeterad och sedan aten.
kopte med mig nagra pasar som jag tankte ta hem, men far se hur lange de far ligga ostorda..
Till Lunch serverades Orm, krokodil, al, skoldpadda m.m.
Vara kara bordskamrater, Ryssar, valde den har fina fisken..
Efter titt pa maten blev det teprovning med egen honung och bipollen, skall gora en vacker. Smakade valdigt gott ocksa.
Sen var det ut och aka igen, med agna hattar, coolt!
Vi kom fram till en ny by, dar vi fick ata lite frukter och lyssna pa levandemusik.
favoritfrukterna ar, Mangosteen och Jackfruit.
Dagen avslutades pa hotell med film och mys!
kopte med mig nagra pasar som jag tankte ta hem, men far se hur lange de far ligga ostorda..
Till Lunch serverades Orm, krokodil, al, skoldpadda m.m.
Vara kara bordskamrater, Ryssar, valde den har fina fisken..
Efter titt pa maten blev det teprovning med egen honung och bipollen, skall gora en vacker. Smakade valdigt gott ocksa.
Sen var det ut och aka igen, med agna hattar, coolt!
Vi kom fram till en ny by, dar vi fick ata lite frukter och lyssna pa levandemusik.
favoritfrukterna ar, Mangosteen och Jackfruit.
Dagen avslutades pa hotell med film och mys!
Kommentarer
Trackback